Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τη γυναίκα του πυρπολώντας το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τη γυναίκα του πυρπολώντας το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν

Ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να πείσει τους καραμπινιέρους ότι επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα και ότι το αυτοκίνητό της γυναίκας του είχε πάρει φωτιά εξαιτίας του ότι η ίδια είχε χάσει τον έλεγχό του

italia-astynomia
Μια ακόμη δολοφονία με θύμα γυναίκα έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην Ιταλία. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην Απουλία της Κάτω Ιταλίας, όπου ένας άνδρας 65 ετών, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πυρπόλησε το ΙΧ αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν η εξηντάχρονη σύζυγός του.

Η γυναίκα κατάφερε, με εγκαύματα σε μεγάλος μέρος του σώματός της, να βγει από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να απομακρυνθεί. Ο δράστης, όμως, ο οποίος είχε βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο, κατάφερε να τη φτάσει, την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, διηγήθηκε την ασύλληπτη αυτή ιστορία στην κόρη της.

Μια κοπέλα, παράλληλα, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να βοηθήσει το θύμα και τράβηξε, με το κινητό της, τις τελευταίες στιγμές της βάρβαρης επίθεσης που δέχθηκε από τον σύζυγό της.

Κλείσιμο
Ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να πείσει τους καραμπινιέρους ότι επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα και ότι το αυτοκίνητό της γυναίκας του είχε πάρει φωτιά εξαιτίας του ότι η ίδια είχε χάσει τον έλεγχό του. Η μαρτυρία του ίδιου του θύματος, όμως, και της νεαρής κοπέλας που έσπευσε σε βοήθεια, τον διέψευσαν κατηγορηματικά.

Η άτυχη 6χρονη πέθανε από την έντονη πίεση που ασκήθηκε στο στέρνο και την καρδιά της, καθώς ο δράστης την είχε ακινητοποιήσει με όλο του το βάρος.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Το πρόγραμμα 19.181 προσλήψεων στο Δημόσιο από το 2025 - Σε Εκπαίδευση, Σώματα Ασφαλείας και ΕΣΥ

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ μετέτρεψε μια Porsche Cayenne Turbo GT... σε μίνι βαν για χάρη της γυναίκας του

Πατέρας Ιωνά Καρούση: Είμαι σίγουρος ότι εκεί που είναι έχει συγχωρήσει και τους δολοφόνους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης