TikTok - «Hear me out cake»: Το trend που αποκαλύπτει τα πιο παράξενα ερωτικά γούστα - Είναι σέξι ο... Σρεκ;

Τι κοινό έχουν ο Mπάρμπα Στρουμφ, ο Λόρδος Βόλντερμορτ από το «Χάρι Πότερ» και ο μοχθηρός Σκαρ από τον «Βασιλιά των Λιονταριών»;

Τι κοινό έχουν ο Γκάρφιλντ, ο Μπαρμπα-Στρουμφ, ο Λόρδος Βόλντερμορτ από το «Χάρι Πότερ» και ο μοχθηρός Σκαρ από τον «Βασιλιά των Λιονταριών»; Εκτός από φανταστικοί χαρακτήρες από δημοφιλή κινούμενα σχέδια, κόμικ ή κινηματογραφικές ταινίες φαίνεται ότι αποτελούν και... σύμβολα του σεξ για ορισμένους ανθρώπους, όπως αποκαλύπτει ένα ξεκαρδιστικό trend στο TikTok με το όνομα «hear me out cake».

Πρόκειται για ένα σχετικά απλό challenge, αφού για να συμμετέχει κανείς χρειάζεται μόνο μία τούρτα και καλαμάκια ή μακριές οδοντογλυφίδες με κολλημένες πάνω τους εκτυπωμένες φωτογραφίες από πλασματικούς χαρακτήρες.

Για να γινει σωστά το challenge ωστόσο πρέπει να πρόκειται για χαρακτήρες που, αν και δεν θεωρούνται ευρέως ελκυστικοί, ασκούν γοητεία στο άτομο που επιλέγει να τους «καρφώσει» στην τούρτα και καλείται να «εξηγήσει» στην κάμερα τους λόγους της ντροπιαστικής καψούρας του.



Αν και πολλοί επιλέγουν να φέρουν εις πέρας το challenge μόνοι τους, τα πιο αστεία TikTok προέρχονται κυρίως από ζευγάρια που τοποθετούν εναλλάξ τις φιγούρες στην τούρτα, ή από παρέες, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις οι αποκαλύψεις συνοδεύονται από καζούρα και γέλια!

Τα εκατοντάδες βίντεο με το hashtag «hear me out» στο TikTok προκαλούν έκπληξη με το τι βρίσκουν ελκυστικό οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες. Ορισμένοι συμμετέχοντες εστιάζουν στην προσωπικότητα των επιλεγμένων χαρακτήρων, ενώ άλλοι στην εξωτερική τους εμφάνιση, ενώ υπάρχουν και φιγούρες που εμφανίζονται ξανά και ξανά στα βίντεο, με απήχηση που... ξαφνιάζει.



Παραδείγματα αυτών των αναπάντεχων «συμβόλων του σεξ» είναι ο Μουφάσα και ο Σκαρ από τον «Βασιλιά» των λιονταριών και ο χαριτωμένος Κέρμιτ για τις γυναίκες, ενώ για τους άνδρες η Λόις Γκρίφιν από το Family Guy και η Φιόνα από το «Σρεκ»!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr