Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρώσος «Λεονάρντο Ντι Κάπριο»... πήρε κιλά και έμεινε άνεργος - Τώρα ετοιμάζεται να βάλει τα χακί

Την περίοδο της καραντίνας πήρε κιλά και πλέον δεν «πουλάει» ως σωσίας - Έτσι, ετοιμάζεται να καταταγεί στον στρατό και να πολεμήσει στην Ουκρανία, με το αζημίωτο βέβαια...

Φτυστός ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ο Ρώσος που έκανε τον σωσία του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού.

Την περίοδο της καραντίνας, λόγω των περιοριστικών μέτρων της νόσου Covid, πήρε αρκετά κιλά με αποτέλεσμα ο ατζέντης του να ανακοινώνει ότι δεν συνεχίζει ως σωσίας του Αμερικανικού ηθοποιού και ότι μένει χωρίς δουλειά.

Ο 41χρονος Ρομάν Μπαρτσέφ συμμετείχε σε διαφημίσεις, συναυλίες, κι έκανε μόντελινγκ παριστάνοντας τον πρωταγωνιστή του Τιτανικού. Όταν όμως πήρε κιλά, σταμάτησε να έχει επαφές με το Χόλιγουντ και αναγκάστηκε να στηρίξει τη χώρα του στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, ο σωσίας του Ντι Κάπριο ζούσε σ' ένα διαμέρισμα στο Ποντόλσκ, κοντά στη Μόσχα με τoυς γονείς και τη γάτα του.



O Μπαρτσέφ έμεινε ξαφνικά άνεργος κι έτσι αναγκάστηκε να βάλει το όνομά του στη λίστα των ανδρών που θέλουν να πολεμήσουν στην Ουκρανία. Στο μεταξύ, είχε απασχοληθεί σε διάφορες δουλειές. Η τελευταία του ήταν σ' ένα κατάστημα σιδερικών, αλλά δεν κατάφερε να μείνει. Η στρατολόγηση γι' αυτόν ήταν μονόδρομος.

Υπογράφοντας συμβόλαιο και παρακολουθώντας την υποχρεωτική εκπαίδευση που απαιτείται για να ντυθεί στο χακί, ο Ρώσος Ντι Κάπριο, εάν στρατολογηθεί, θα μπορεί να λάβει αμοιβή ύψους 16.000 λίρες τον χρόνο. Και αν βρεθεί στην πρώτη γραμμή του πολέμου, θα λαμβάνει 1.625 λίρες το μήνα. Σε περίπτωση θανάτου του, η οικογένειά του μπορεί να αποζημιωθεί με το ποσό των 99.000 λιρών.

Ο Ρώσος σωσίας του Ντι Κάπριο είναι οκτώ χρόνια νεότερος από τον σταρ του Χόλιγουντ και ειδικεύεται σε θέματα πληροφορικής, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Το βάρος του άρχισε να του δημιουργεί πρόβλημα από το 2016, όταν άρχισε να κάνει τον σωσία του Ντι Κάπριο παρά τα επιπλέον κιλά του. Ήλπιζε ότι ως σωσίας του θα αποκτούσε φήμη, περιουσία, γυναίκα και παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Όλγα Γεροβασίλη: Έθεσε θέμα διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το εξώδικό του, ζητά σύγκληση της ΚΕ

Γιάννης Πλούταρχος: Μηνύει εμμονική θαυμάστρια - Είχε επηρεαστεί από το ερωτικό του ρεπερτόριο, απαντά η δικηγόρος της

Τι κερδίζουν οι ιδιοκτήτες με τις νέες ρυθμίσεις για τα ακίνητα - «Απεγκλωβίζονται χιλιάδες μεταβιβάσεις», λέει ο Κυρανάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr