Η αεροπορική εταιρεία Qantas ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της - Πρόβαλε ταινία με γυμνές σκηνές σε πτήση

Η αεροπορική εταιρεία Qantas ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της - Πρόβαλε ταινία με γυμνές σκηνές σε πτήση

Πρόκειται για τη δραματική ταινία «Daddio», με πρωταγωνιστές τη Ντακότα Τζόνσον και τον Σον Πεν, η οποία περιέχει πολλές σεξουαλικές σκηνές - Δείτε το τρέιλερ

qantas
«Συγγνώμη» ζητά η αεροπορική εταιρεία Qantas σε όσους επιβάτες βρίσκονταν σε μια πτήση από το Σίδνεϊ προς το Τόκιο, καθώς προβλήθηκε στις οθόνες τους μια ταινία με σεξουαλικό περιεχόμενο και αρκετές γυμνές σκηνές.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος CBS, εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος στα συστήματα του αεροπλάνου, δεν ήταν διαθέσιμη η δυνατότητα να επιλέξει ο κάθε επιβάτης τη δική του ταινία. Ως εκ τούτου, το πλήρωμα επέλεξε την ταινία που θα προβαλλόταν σε όλους τους επιβάτες.

Ωστόσο, η επιλογή τους ήταν κάπως αμφιλεγόμενη, καθώς επέλεξαν τη δραματική ταινία «Daddio», με πρωταγωνιστές τη Ντακότα Τζόνσον και τον Σον Πεν.

DADDIO | Official Trailer (2024)
Κλείσιμο


Σύμφωνα με μια κριτική, η ταινία περιλαμβάνει «γραφικές σεξουαλικές πράξεις», εικόνες από γεννητικά όργανα και γυναικεία στήθη, καθώς και sexting – δηλαδή μηνύματα που σχετίζονται με το σεξ.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πτήση μοιράστηκαν την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ήταν αδύνατο να σταματήσουμε την ταινία, να τη χαμηλώσουμε ή να την κλείσουμε», έγραψε ένα άτομο στο Reddit.



«Εδώ είναι το καλύτερο: η ταινία που έπαιζαν ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη. Περιείχε γυμνό και πολύ sexting». Ο ίδιος επιβάτης είπε ότι μετά από περίπου μία ώρα, το πλήρωμα άλλαξε σε μια «πιο φιλική προς τα παιδιά ταινία».

Η αεροπορική εταιρεία απολογήθηκε για το συμβάν.

«Η ταινία ήταν σαφώς ακατάλληλη για να παίζεται για όλη την πτήση και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες για αυτή την εμπειρία», δήλωσε εκπρόσωπος της Qantas. «Επανεξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκε η ταινία», συνεχίζει.


Ειδήσεις σήμερα:

Όλγα Γεροβασίλη: Έθεσε θέμα διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το εξώδικό του, ζητά σύγκληση της ΚΕ

Γιάννης Πλούταρχος: Μηνύει εμμονική θαυμάστρια - Είχε επηρεαστεί από το ερωτικό του ρεπερτόριο, απαντά η δικηγόρος της

Τι κερδίζουν οι ιδιοκτήτες με τις νέες ρυθμίσεις για τα ακίνητα - «Απεγκλωβίζονται χιλιάδες μεταβιβάσεις», λέει ο Κυρανάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης