Bayesian: Οι πρώτες εικόνες του βυθισμένου γιοτ - Βρίσκεται σε 49 μέτρα βάθος

Bayesian: Οι πρώτες εικόνες του βυθισμένου γιοτ - Βρίσκεται σε 49 μέτρα βάθος

Σύμφωνα με την εκπομπή Quarta Repubblica στα πλάνα φαίνεται η μεριά του σούπερ γιοτ στην οποία βρέθηκαν οι σοροί των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας

bayesina
Τις πρώτες εικόνες από το βυθισμένο γιοτ Bayesian που βρίσκεται σε 49 μέτρα βάθος ανοιχτά του Παλέρμο μετέδωσε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με την εκπομπή Quarta Repubblica στα πλάνα φαίνεται η μεριά του σούπερ γιοτ στην οποία βρέθηκαν οι σοροί των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας.

Η λευκή γραμμή που φαίνεται στο βίντεο είναι αυτήγ γύρω από το κύτος του Bayesian και τα σκούρα ορθογώνια που έχουν κυκλωθεί είναι τα φινιστρίνια από τις καμπίνες.



Στις εικόνες φαίνεται το γιοτ που έχει κάτσει στον πυθμένα της θάλασσας με τη δεξιά πλευρά του ενώ υπάρχουν και φυσαλίδες από το οξυγόνο ενός δύτη.

BAYESIAN inabissato:  Quarta Repubblica  mostra  in TV  le prime immagini del relitto.

Τα πλάνα δημοσιοποιήθηκαν ενώ οι αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν την έναρξη έρευνας για τον θάνατο των τεσσάρων Βρετανών επιβατών στο ναυάγιο του Αυγούστου

Εκτός της νέας αυτής έρευνας, έρευνες διεξάγονται ήδη από τις ιταλικές Αρχές και από το Marine Accident Investigation Branch, βρετανικό κυβερνητικό οργανισμό αρμόδιο για τα ναυτικά ατυχήματα με την εμπλοκή βρετανικών πλοίων σε ολόκληρο τον κόσμο.

bayesina-eikones
To Bayesian έχει κάτσει στον βυθό με τη δεξιά πλευρά του
bayesina-eikones2
Με κόκκινο κύκλο τα φινιστρίνια από τις καμπίνες του γιοτ


Το πολυτελές σούπερ γιοτ μήκους 56 μέτρων βυθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά μετά το αιφνίδιο πέρασμα υδροστρόβιλου. Δεκαπέντε από τους επιβαίνοντες διασώθηκαν, ανάμεσά τους έξι επιβάτες, αλλά επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Το υπό βρετανική σημαία γιοτ είχε αγκυροβολήσει σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Πορτιτσέλο στην Σικελία και «βυθίστηκε με μεγάλη ταχύτητα για λόγους που δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί» δήλωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης ο διοικητής της αστυνομίας του Σάφολκ Μάικ Μπράουν.

Το πτώμα του μάγειρα του γιοτ, του Ρεκάλντο Τόμας, ανασύρθηκε γρήγορα. Τα πτώματα των υπόλοιπων έξι, ανάμεσά τους ο 59χρονος βρετανός μεγιστάνας Μάικλ Λιντς και η 18χρονη κόρη του Χάνα, εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν από τους δύτες τις επόμενες ημέρες.

Η νέα έρευνα που ξεκίνησε αφορά τον πατέρα και την κόρη, καθώς και δύο ακόμη βρετανούς υπηκόους: τον Τζόναθαν Μπλούμερ, 70 ετών, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Morgan Stanley International, και την σύζυγό του Τζούντι.

Ο Μάικ Λιντς, βαθύπλουτος επιχειρηματίας, επονομαζόμενος «ο Βρετανός Μπιλ Γκέιτς», γιόρταζε με την κρουαζιέρα αυτή, μαζί με φίλους, συνεργάτες και δικηγόρους, την αθώωσή του τον Ιούνιο στην δίκη ενώπιον δικαστηρίου των ΗΠΑ για απάτη καθώς τυχόν καταδίκη του θα επέσειε ποινή πολυετούς φυλάκισης.


Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός στη Φλόριντα για τον Μίλτον: Περιμένουν πάνω από 5 μέτρα ύψος νερού - Δραματικές εικόνες από την εκκένωση

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στον Δημήτρη Δανίκα για τη βία ανηλίκων: «Οι γονείς χρειάζονται ψυχολόγο, όχι τα παιδιά»

Η ακτινογραφία του πόθεν έσχες Κασσελάκη: Το χαρτοφυλάκιο των $4 εκατ., τα ακίνητα και τα δάνεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης