Εκλογές ΗΠΑ 2024: Ο Βανς αρνείται να πει ξεκάθαρα αν ο Τραμπ έχασε το 2020

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Ο Βανς αρνείται να πει ξεκάθαρα αν ο Τραμπ έχασε το 2020

Ούτε μία ή δύο, αλλά πέντε φορές ο υποψήφιος αντιπρόεδρος με τον Τραμπ κατέφυγε στις υπεκφυγές

j_d_vance
Ο Τζέι Ντι Βανς, υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε – και μάλιστα όχι μόνο μία φορά- να πει αν πιστεύει ότι ο Τραμπ έχασε τις εκλογές του 2020.

Επαναλαμβάνει με τον τρόπο αυτό την άρνηση και του ίδιου του Τραμπ να αποδεχτεί την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν.

Πέντε φορές αρνήθηκε να πει αν ο Τραμπ έχασε κατά τη διάρκεια ωριαίας συνέντευξης στους New York Times που θα μεταδοθεί στο σύνολό της το Σάββατο.

«Πιστεύετε ότι έχασε τις εκλογές του 2020;» είπε η οικοδέσποινα της εκπομπής Λούλου Γκαρσία-Ναβάρο, όπως αναφέρει το CNN.

Κλείσιμο
«Νομίζω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και εγώ έχουμε θέσει και οι δύο μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τις εκλογές του 2020, αλλά είμαστε επικεντρωμένοι στο μέλλον», είπε ο Βανς, παρόμοια με όσα είπε κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ των αντιπροέδρων. «Νομίζω ότι εδώ υπάρχει μια εμμονή με την εστίαση στο 2020. Εγώ ανησυχώ πολύ περισσότερο για το τι θα συμβεί μετά το 2020: τα ορθάνοιχτα σύνορα, τα σούπερ μάρκετ που είναι απλησίαστα….»

«Γερουσιαστά, ναι ή όχι: Έχασε ο Ντόναλντ Τραμπ τις εκλογές του 2020;», τον πίεσε η Γκαρσία-Ναβάρο.

«Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση. Είναι εντάξει το γεγονός ότι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας λογόκριναν την ιστορία με τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, η οποία, σύμφωνα με ανεξάρτητους αναλυτές, κόστισε στον Τραμπ εκατομμύρια ψήφους;» είπε ο Βανς.

«Γερουσιαστή Βανς, θα σας ξαναρωτήσω», είπε η Γκαρσία-Ναβάρο. «Έχασε ο Ντόναλντ Τραμπ τις εκλογές του 2020;»

«Λογοκρίθηκαν μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας σε μια ιστορία που ανεξάρτητες μελέτες έχουν προτείνει ότι κόστισε στον Τραμπ εκατομμύρια ψήφους; Νομίζω ότι αυτό είναι το ερώτημα», απάντησε ο Βανς.

Και ξανά όταν ρωτήθηκε ο Βανς κατέφυγε σε υπεκφυγές: «Απαντήστε εσείς στην ερώτησή μου και εγώ θα απαντήσω στη δική σας».

Πιεζόμενος μάλιστα για άλλη μια φορά, ο Βανς είπε ότι η Γκαρσία-Ναβάρο «επαναλαμβάνει ένα σύνθημα αντί να ασχοληθεί με αυτό που λέω».




Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του Αλβανού με το όπλο και τα εκρηκτικά στη Σωκράτους

Βαγγέλης Παυλίδης: Ποιος είναι ο ήρωας του Γουέμπλεϊ - Το ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη, η θητεία σε Ολλανδία, Γερμανία και η απογείωση στη Μπενφίκα


Είναι πολλά τα λεφτά του «Joker» - Το κόστος της ταινίας και οι... τρελές αμοιβές του Χοακίν Φίνιξ και της Lady Gaga
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης