Το Ισραήλ συνεχίζει το «σφυροκόπημα» στον Λίβανο - Χτύπησε περιοχή στην οποία δεν έχει παρουσία η Χεζμπολάχ

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από χτύπημα του Ισραήλ στον Βορρά του Λιβάνου, όπως αναφέρει ο Ερυθρός Σταυρός - Είναι η πρώτη φορά από τις 8 Οκτωβρίου που τα ισραηλινά μαχητικά βάζουν στο στόχαστρο περιοχή στην οποία δεν έχει δράση η Χεζμπολάχ

Ο Ερυθρός Σταυρός του Λιβάνου αναφέρει πως μαχητικά του Ισραήλ έπληξαν πριν από λίγη ώρα για πρώτη φορά από την έναρξη των επιχειρήσεων στη χώρα και το Βόρειο τμήμα της.

Συγκεκριμένα με βάση τα όσα αναφέρει η ανθρωπιστική οργάνωση έχει χτυπηθεί από μαχητικά του Ισραήλ πολυκατοικία στο χωριό Αιτού στην επαρχία της Σγάρτα. Από το χτύπημα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 18 νεκρούς ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών.


Ο Βορράς του Λιβάνου δεν είναι προπύργιο της σιιτικής Χεζμπολάχ και η περιοχή που έχει χτυπηθεί αποτελεί διαχρονικά σημείο στο οποίο διαμένουν χριστιανικοί πληθυσμοί και συγκεκριμένα μαρωνίτες καθολικοί.

Ο στρατός του Ισραήλ δεν αναφέρει ακόμη τίποτε αναφορικά με την συγκεκριμένη επίθεση.





Ειδήσεις σήμερα:

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις χιλιάδων ακινήτων με τις νέες ρυθμίσεις στο Κτηματολόγιο

Stalkers: Οι εφιαλτικές ιστορίες που έζησαν Κορακάκη, Πλούταρχος και άλλοι διάσημοι

Αήττητη συνεχίζει η Ελλάδα στο Nations League: Το 2-0 με την Ιρλανδία, η συγκίνηση για τον Μπάλντοκ και το... Μουντιάλ - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr