Ισραήλ: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ που έστελνε drones στο Ισραήλ, λένε οι IDF

Στόχος του Ισραήλ είναι να εξαλείψει τη μονάδα εναέριων μέσων της Χεζμπολάχ μετά το θανατηφόρο χτύπημα της Κυριακής στη στρατιωτική του βάση

Το Ισραήλ φαίνεται πως ξεκίνησε το «ξεδόντιασμα» της ομάδας εναέριων μέσων της Χεζμπολάχ, μετά το κυριακάτικο χτύπημα στη στρατιωτική βάση, που είχε σαν συνέπεια τον θάνατο τεσσάρων στρατιωτών.

Την Τρίτη, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξουδετέρωσε έναν κορυφαίο διοικητή της συγκεκριμένης μονάδας της Χεζμπολάχ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εκτόξευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Ισραήλ τόσο για σκοπούς συλλογής πληροφοριών όσο και για επιθετικούς στόχους.

Ένα χτύπημα πριν από αρκετές ημέρες στη Ναμπατίγια, εξουδετέρωσε τον Khader Al-Abed Bahja, επικεφαλής της εναέριας μονάδας στον βόρειο τομέα Λιτάνι, σημείωσαν οι IDF, οι οποίοι δεν διευκρίνισαν αν ο τομέας του συγκεκριμένου διοικητή συνδέεται με την επίθεση στην ισραηλινή στρατιωτική βάση.


Ειδήσεις σήμερα:

Viral το βίντεο με την 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία στην Αλβανία για να στέλνει τους μετανάστες


«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης - Στα 1,18 ευρώ ανά λίτρο η μέση τιμή, λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr