ΗΠΑ: Υπάλληλος φαστ φουντ στη Τζόρτζια μπέρδεψε τον Κλίντον... με τον Μπάιντεν

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επιστρατευτεί για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου

Έπαθε μεγάλο χουνέρι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, όταν επισκέφθηκε ένα φαστ φουντ στη Τζόρτζια και μια μαύρη υπάλληλος τον μπέρδεψε με τον 81χρονο απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

«Eίστε ο Τζο; Ο κύριος Τζο;», τον ρώτησε μόλις τον είδε να παραγγέλνει το αγαπημένο του μπέργκερ.





Ο σύζυγος της πρώην υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, χρειάστηκε να υπενθυμίσει ευγενικά στην υπάλληλο των McDonald's στη Τζόρτζια ποιος ήταν σε ένα περιστατικό που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Indepenent.

Κι όταν η υπάλληλος κατάλαβε τη γκάφα της, αισθάνθηκε άσχημα και έσπευσε να τον αγκαλιάσει προκειμένου να την συγχωρήσει...

Στο απόσπασμα που ανέβηκε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) από τον αναπληρωτή προσωπάρχη του Μπιλ Κλίντον, Angel Ureña, ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ βρισκόταν σε προεκλογική εκστρατεία για να υποστηρίξει την Κάμαλα Χάρις.

Η εργαζόμενη γυναίκα πίσω από τον πάγκο χαμογελά, αλλά είναι προφανές ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρη ποιος ακριβώς είναι ο άνδρας που στέκεται μπροστά της.

Ο Κλίντον ανταποδίδει το χαμόγελο με τους εργαζόμενους από το πίσω μέρος του εστιατορίου να μετακινούνται προς τα εμπρός για να απαθανατίσουν τη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρατεύτηκε από το επιτελείο της Κάμαλα Χάρις για να πείσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους στις πολιτείες-κλειδιά (swing states) να στηρίξουν την απερχόμενη αντιπρόεδρο, όπως μεταδίδει το CNN.

Από το Σαββατοκύριακο, ο Κλίντον «ρίχτηκε» στη μάχη προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους - ιδιαίτερα τους νεότερους άνδρες - να στηρίξουν την υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς.


Ειδήσεις σήμερα:

Viral το βίντεο με την 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία στην Αλβανία για να στέλνει τους μετανάστες


«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης - Στα 1,18 ευρώ ανά λίτρο η μέση τιμή, λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr