Εκλογές ΗΠΑ 2024: Ο Τραμπ επιτέθηκε στο Fox News γιατί θα δώσει συνέντευξη η Κάμαλα Χάρις

Σε μια σειρά από αναρτήσεις έγραψε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο έχει γίνει πια ήπιο με τους Δημοκρατικούς

Ακόμη και με το αγαπημένο του τηλεοπτικό δίκτυο, το Fox News, τα έβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόφαση του καναλιού να φιλοξενήσει συνέντευξη με την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Κάμαλα Χάρις.

Από το κοινωνικό του δίκτυο ο Τραμπ σε μια σειρά από αναρτήσεις έγραψε ότι το Fox News «έχει γίνει πια ήπιο με τους Δημοκρατικούς». Το ίδιο έγραψε και για τον Μπρετ Μπάιερ, που θα μιλήσει με την Χάρις: και για αυτόν είπε ότι «είναι πολύ μαλακός με την Αριστερά».

«Η ψεύτρα Κάμαλα Χάρις καλά έκανε και διάλεξε τον Μπρετ Μπάιερ για να κάνει μια συνέντευξη που τη χρειαζόταν τόσο πολύ. Τον θεωρούν αντικειμενικό και ισορροηπημένο, αλλά συχνά είναι πολύ “μαλακός” με την “Αριστερά των κοκτέιλ”», έγραψε.

Πρότεινε μάλιστα, γράφει το Politico, να κάνει τη συνέντευξη της αντιπροέδρου ένας πιο «σκληρός» δημοσιογράφος, αν και δεν είχε να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις.

Ο Τραμπ είχε εμφανιστεί στο Fox μόλις την περασμένη Κυριακή όπου έδωσε συνέντευξη στην Μαρία Μπαρτιρόμο. Αλλά αφότου θα πάρει και η Χάρις, ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα ξαναπάει στο κανάλι γιατί «λίγο πολύ είναι ένα τίποτα».


Ειδήσεις σήμερα:

Το προφίλ των αλλοδαπών που αγοράζουν εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα - Τα κριτήρια για τις επιλογές τους

Αντώνης Σαμαράς: Από το «θα σας πάω μέχρι τέλους» στη χειραψία και τα «πηγαδάκια» με τον Νίκο Παππά

Grey's Anatomy: Ποια είναι η σεναριογράφος της σειράς που προσποιούνταν για πολλά χρόνια ότι είχε καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr