Ιαπωνία: Ένας 52χρονος μέλος της Γιακούζα έκλεψε βανάκι με 172 Rolex αξίας 1,87 εκατ. δολαρίων στην Οσάκα

Ιαπωνία: Ένας 52χρονος μέλος της Γιακούζα έκλεψε βανάκι με 172 Rolex αξίας 1,87 εκατ. δολαρίων στην Οσάκα

Ο 52χρονος είχε και συνεργό - Αμφότεροι συνελήφθησαν, σύμφωνα με την αστυνομία της Οσάκα

rolex_store
Τη σύλληψη δύο αντρών, οι οποίοι έκλεψαν ένα βανάκι που μετέφερε ρολόγια Rolex συνολικά αξίας 1,87 εκατομμυρίου δολαρίων, προχώρησε η αστυνομία της Οσάκα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο ένας εκ των δύο δραστών είναι μέλος της Γιακούζα (μαφία της Ιαπωνίας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 52χρονο, ο οποίος δουλεύει για λογαριασμό του Yamaguchi-gumi, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου συνδικάτου οργανωμένου εγκλήματος που αντλεί ωφέλη από εκβιασμούς, τυχερά παιχνίδια, πορνεία, διακίνηση όπλων και εμπόριο ναρκωτικών και αριθμεί περίπου 3.500 μέλη.

Η ενημέρωση της αστυνομίας ανέφερε πως ο 52χρονος μαζί με έναν συνεργό του, κατάφεραν να κλέψουν το βανάκι που μετέφερε 172 ρολόγια Rolex σε έναν δρόμο της Οσάκα το πρωί της 21ης Μαΐου.

Το όχημα βρισκόταν καθ' οδόν για να παραδώσει τα ρολόγια σε έναν διανομέα της Rolex από ένα κέντρο διανομής στην Οσάκα, ωστόσο το έκλεψαν μέσα σε μόλις τρία λεπτά, ενώ ο οδηγός το εγκατέλειψε, δεχόμενος απειλές για τη ζωή του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έχετε 30 μέρες διορία» - Οι ΗΠΑ απειλούν το Ισραήλ με εμπάργκο όπλων εάν δεν κάνει κάτι για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Αντώνης Σαμαράς: Από το «θα σας πάω μέχρι τέλους» στη χειραψία και τα «πηγαδάκια» με τον Νίκο Παππά


Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης