Το Ισραήλ θα εξετάσει την αμερικανική επιστολή για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Το Ισραήλ θα εξετάσει την αμερικανική επιστολή για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν ότι αν δεν ληφθούν μέτρα τον επόμενο μήνα το Ισραήλ θα βρεθεί αντιμέτωπο με περιορισμούς σε ό,τι αφορά την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια

gaza
Η επιστολή των Άντονι Μπλίνκεν και Λόιντ Όστιν, με την οποία οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των ΗΠΑ ζητούν από το Ισραήλ να λάβει μέτρα προκειμένου να βελτιώσει την ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας ώστε να αποφύγει την αναστολή της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας, εξετάζεται από την κυβέρνηση Νετανιάχου, δήλωσε ισραηλινός αξιωματούχος στην Ουάσινγκτον.

«Το Ισραήλ λαμβάνει σοβαρά υπόψη το ζήτημα και σκοπεύει να ανταποκριθεί στις ανησυχίες που εκφράζονται σε αυτήν την επιστολή, σε συνεργασία με τους αμερικανούς εταίρους μας», διαβεβαίωσε ο Iσραηλινός αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται.

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Ισραήλ ότι πρέπει να λάβει μέτρα τον επόμενο μήνα προκειμένου να βελτιώσει την δραματική ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί αντιμέτωπο με περιορισμούς σε ό,τι αφορά την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από επίθεση της Χεζμπολάχ με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε παραμεθόρια περιοχή

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Τρίτης στο βόρειο Ισραήλ εξαιτίας μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εκτόξευσε η Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ενημέρωση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF), εντοπίστηκαν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία κατέπεσαν σε παραμεθόρια περιοχή, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.


Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Δεκάδες οι μπετονιέρες του Ισραήλ - Θα πλημμυρίσουν τσιμέντο τις σήραγγες της Χεζμπολάχ

Victoria's Secret: Oι «άγγελοι» επιστρέφουν - Ποιες θα περπατήσουν στην πασαρέλα και τι αλλάζει στο διάσημο σόου

Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης