Κάμαλα Χάρις: Σχολιάζει τον Τραμπ που ζητά από το κοινό να ακούσει το Ave Maria: «Είναι στα καλά του;»

Κάμαλα Χάρις: Σχολιάζει τον Τραμπ που ζητά από το κοινό να ακούσει το Ave Maria: «Είναι στα καλά του;»

Σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες, οι Αμερικανοί προσέρχονται στις κάλπες - Συνέντευξη στο Fox News παραχωρεί η Κάμαλα Χάρις

kamala_harris1
Η πολιτική αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ, Κάμαλα Χάρις, βρήκε το ευαίσθητο σημείο του, εκφράζοντας την απορία της αν έχει σώας τα φρένα, αφού σε προεκλογική ομιλία του έκανε ένα διάλειμμα και κάλεσε το κοινό να απολαύσει τα αγαπημένα του τραγούδια: ένα από αυτά το «Ave Maria» του Λουτσιάνο Παβαρότι.

Ακολουθώντας την ίδια πολιτική του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος αμφισβητούσε τη διανοητική κατάσταση του Δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου Τζο Μπάιντεν προτού αποσυρθεί από την κούρσα, η 59χρονη Κάμαλα περνάει στην αντεπίθεση λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Η εκλεκτή του Μπάιντεν διερωτήθηκε δημοσίως αν είναι καλά στην υγεία του ο σύζυγος της Μελάνια, όταν ο Τραμπ διέκοψε μία προεκλογική συγκέντρωση για να ακούσει μουσική, καλώντας τους υποστηρικτές του να πράξουν το ίδιο. «Ελπίζω να είναι καλά», είπε η Κάμαλα σχολιάζοντας την κίνηση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία να διακόψει το βράδυ της Δευτέρας την ομιλία του, μένοντας για ώρα στη σκηνή ακούγοντας τα αγαπημένα του τραγούδια.

Κλείσιμο


«Ο Τραμπ φαίνεται χαμένος, ζαλισμένος και σαν παγωμένος στη σκηνή», σχολίασε το επιτελείο της Κάμαλα Χάρις, παρουσιάζοντας το σχετικό βίντεο. Ο 79χρονος Ρεπουμπλικανός απάντησε στα σχόλια της απερχόμενης αντιπροέδρου με μια ανάρτηση στον ιστότοπό του, όπου δήλωνε ότι σε δύο ξεχωριστές γνωστικές εξετάσεις, τα αποτελέσματά του ήταν «εξαιρετικά».



«Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση κυρίως από την Κάμαλα»

«Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Κλίντον, τον Μπους, τον Ομπάμα, τον Μπάιντεν και, κυρίως, την Κάμαλα», διαβεβαίωσε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Στο Όουκς της Πενσιλβάνια, ο Τραμπ είχε καλέσει το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα) τους υποστηρικτές του σε μια συζήτηση ερωταπαντήσεων.

Ο κλιματισμός της αίθουσας δεν ήταν μάλλον καλός και η εκδήλωση διακόπηκε όταν δύο από τους συμμετέχοντες λιποθύμησαν.

«Θέλει κανείς άλλος να λιποθυμήσει; Σηκώστε το χέρι σας, παρακαλώ», ειρωνεύτηκε ο Τραμπ. Στη συνέχεια, μισή ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης, πρότεινε: «Μήπως να κάνουμε ένα μουσικό φεστιβάλ; Σταματάμε τις ερωτήσεις, ας ακούσουμε μουσική».

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος ζήτησε να ακουστούν τα αγαπημένα του τραγούδια, με πρώτο το «Ave Maria» με τη φωνή του Λουτσιάνο Παβαρότι.



Συνέντευξη στο Fox News θα δώσει η Κάμαλα Χάρις

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα αμφισβήτησε τη διανοητική κατάσταση του Τραμπ λίγες ώρες προτού εμφανιστεί στο αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Σήμερα το βράδυ, τοπική ώρα, η εκλεκτή του Μπάιντεν θα παραχωρήσει συνέντευξη στον παρουσιαστή Μπρετ Μπέιερ.

Ο Τραμπ δεν δίστασε να επιτεθεί στο Fox News γιατί θα δώσει συνέντευξη η πολιτική του αντίπαλος και σε μία σειρά από αναρτήσεις έγραψε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο έχει γίνει πιο ήπιο με τους Δημοκρατικούς.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, το συντηρητικό (και φιλικά διακείμενο με τον Τραμπ) δίκτυο έχει παρουσιάσει αρκετές συνεντεύξεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον υποψήφιο αντιπρόεδρό του Τζέι Ντι Βανς, αλλά καμία με την αντιπρόεδρο.

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος με την Κάμαλα Χάρις, Τιμ Γουόλτς, εμφανίστηκε στο Fox News την Κυριακή.

Σημειώνεται ότι η 59χρονη Χάρις έχει δεχθεί εντονότατες επικρίσεις από τον Τραμπ και τον εκλεκτό του για την αντιπροεδρία, Βανς, σχετικά με τις μάλλον σπάνιες εμφανίσεις της στα ΜΜΕ για συνεντεύξεις, κυρίως στην αρχή της προεκλογικής της εκστρατείας, όταν η απερχόμενη αντιπρόεδρος ενδιαφερόταν περισσότερο να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις με υποστηρικτές.





Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακές εικόνες: Ο κομήτης «Άτλας» πέρασε χθες το βράδυ πάνω από την Αττική

Βίντεο: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ

Γεωργιάδης: Πρόστιμο €800.000 σε γιατρό γιατί έγραψε χιλιάδες φάρμακα σε έναν μήνα με το ΑΜΚΑ της μητέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης