Ισραήλ: Κρυμμένος μαζί με τους έξι ομήρους που εκτελέστηκαν από τη Χαμάς στη Ράφα, ήταν ο Σινουάρ

Τα πτώματα των έξι ομήρων που είχαν απαχθεί από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ανασύρθηκαν την τελευταία μέρα του Αυγούστου από σήραγγα στην περιοχή της Ράφα

Κρυμμένος στο ίδιο σημείο που βρίσκονταν οι έξι Ισραηλινοί όμηροι της Χαμάς, οι οποίοι εκτελέστηκαν από μέλη της οργάνωσης τον Αύγουστο, ήταν ο Γιαχία Σινουάρ. Τη συγκεριμένη πληροφορία διέρρευσε το ισραηλινό Κανάλι «12» χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένη πηγή.

Το τηλεοπτικό δίκτυο, εικάζει πως για τον λόγο αυτό ο Σινουάρ δεν ήταν μαζί με κάποιο όμηρο σήμερα, όταν εντοπίστηκε νεκρός από Ισραηλινούς στρατιώτες. Εξάλλου και το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, πως στην επιχείρηση που - πιθανότατα - σκοτώθηκε ο Σινουάρ, δεν έχει επηρεαστεί κάποιος όμηρος.

Θυμίζεται πως τα πτώματα των έξι ομήρων που είχαν απαχθεί από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ανασύρθηκαν την τελευταία μέρα του Αυγούστου από σήραγγα στην περιοχή της Ράφα στη Λωρίδα της Γάζας, όπως είχε ανακοινώσει ο ισραηλινός στρατός.

Τα πτώματα των Καρμέλ Γκατ, Έντεν Γερουσάλμι, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, Αλεξάντερ Λομπάνοφ, Άλμογκ Σαρούσι και Όρι Ντανίνο μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, ενώ οι επόμενες μέρες στη χώρα ήταν εκρηκτικές, με τον κόσμο να ζητά άμεση συμφωνία για την επιστροφή όσων εξακολουθούν να κρατούνται από τη Χαμάς.


Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο με την ομιλία Κασσελάκη στην πλατεία Κολοκοτρώνη τη Δευτέρα - Πώς του παραχώρησε τον χώρο ο Δήμος Αθηναίων

Οι κανόνες στα πριβέ πάρτι του Εμπαπέ και η αναμονή για το πόρισμα της σουηδικής αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού


Νεκρός ο Γιαχία Σινουάρ, επιβεβαιώνουν ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr