Αργεντινή: «Απόλυτη αναστάτωση» επικρατούσε στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν, όταν μπήκε η αστυνομία - Φωτογραφίες

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως στο αίθριο του ξενοδοχείου, όπου έπεσε ο Πέιν, βρήκε ένα μπουκάλι ουίσκι, έναν αναπτήρα, ένα κινητό τηλέφωνο και ορισμένα φάρμακα

Η αστυνομία της Αργεντινής βρήκε το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος των One Direction, Λίαμ Πέιν, στο Μπουένος Άιρες σε «απόλυτη αναστάτωση», κατά τις έρευνες που πραγματοποίησε μετά τον θάνατό του, όπως ανακοίνωσε σήμερα, περιγράφοντας πως διάφορα αντικείμενα ήταν σπασμένα και φάρμακα διασκορπισμένα παντού.

Ο 31χρονος Πέιν, που έγινε γνωστός με το συγκρότημα One Direction, βρέθηκε νεκρός αφότου έπεσε χθες από το μπαλκόνι του δωματίου στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες.




Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς, ο Πέιν είχε μιλήσει δημοσίως σχετικά με τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας και την κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση του να είναι διάσημος.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως στο αίθριο του ξενοδοχείου, όπου έπεσε ο Πέιν, βρήκε ένα μπουκάλι ουίσκι, έναν αναπτήρα και ένα κινητό τηλέφωνο. Όπως σημείωσαν, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τα αντικείμενα αυτά. Στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου στη συνοικία Παλέρμο της πόλης, η αστυνομία έκανε γνωστό πως βρήκε μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, ενεργειακά συμπληρώματα διατροφής και το φάρμακο κατά του άγχους Clonazepam.

«Κατά την είσοδό μας, παρατηρήθηκε ότι επικρατούσε απόλυτη ακαταστασία, με διάφορα αντικείμενα σπασμένα», λέει η αστυνομία σε μια ανακοίνωση, προσθέτοντας πως πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και περισυνέλεξαν και άλλα στοιχεία προκειμένου να αναλυθούν στο εργαστήριο, όπως επίσης ένα σημειωματάριο και ένα διαβατήριο.

«Η περιοχή του μπαλκονιού εξετάστηκε προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόσβαση σε αυτήν», συμπλήρωσε η αστυνομία.

Όλα δείχνουν πως ήταν μόνος του την ώρα της πτώσης 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν αποκαλύπτει τώρα η εισαγγελία της Αργεντινής, η οποία, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, πιστεύει πως ο τραγουδιστής ήταν μόνος του τη στιγμή του θανάτου του, αν και μια έρευνα εξετάζει την «πιθανή εμπλοκή τρίτων στα γεγονότα που προηγήθηκαν», αναφέρει δημοσίευμα του Sky News.

Το γραφείο του εισαγγελέα πρόσθεσε ότι ο τραγουδιστής θα μπορούσε να έχει πέσει ενώ ήταν είτε ημιλιπόθυμος είτε εντελώς αναίσθητος.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι δεν παρατηρήθηκαν τραύματα που να υποδηλώνουν την εμπλοκή τρίτων και οι τραυματισμοί υποδεικνύουν πτώση από ύψος και τα τραύματα στο κεφάλι του ήταν επαρκή για να προκαλέσουν το θάνατο. 

Το τηλεφώνημα του υπαλλήλου του ξενοσοχείου 


Πριν από την πτώση του Πέιν, ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου CasaSur, στη συνοικία Παλέρμο κάλεσε την αστυνομία, ζητώντας βοήθεια με έναν φιλοξενούμενο, ο οποίος, όπως ειπώθηκε, έκανε γυαλιά καρφιά το δωμάτιό του και φαινόταν να βρίσκεται υπό την επιρροή ναρκωτικών ή αλκοόλ, όπως ακούγεται σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Ασφαλείας του Μπουένος Άιρες.

«Έχουμε έναν φιλοξενούμενο που βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ. Και ναι… Όταν έχει τις αισθήσεις του, σπάει, σπάει τα πάντα στο δωμάτιο. Και πρέπει να στείλετε κάποιον, παρακαλώ», λέει ο υπάλληλος του ξενοδοχείου στην αστυνομία κατά τη διάρκεια της κλήσης.

«Πρέπει να στείλετε κάποιον επειγόντως, διότι δεν γνωρίζω εάν η ζωή του ενοίκου κινδυνεύει. Βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με μπαλκόνι. Και φοβόμαστε ότι θα κάνει κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Πολάκης κατά «87» για Κασσελάκη: Τον κάνετε «πληγωμένο πρίγκιπα»

Πώς «εκπαιδεύονται» οι δολοφόνοι - Οι serial killers ξεκινούν την «καριέρα» τους από τα ζώα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr