Ισραήλ: Ο Νετανιάχου ζήτησε να ενημερώσουν τις οικογένειες των ομήρων πως ο Σινουάρ είναι νεκρός

IDF και Αστυνομία του Ισραήλ δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τον θάνατο του Σινουάρ, καθώς εξακολουθούν να επεξεργάζονται DNA και φωτογραφικό υλικό

Να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες των ομήρων και να τους ενημερώσουν ότι ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ είναι νεκρός, ζήτησε από τους βοηθούς του ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ισραηλινό Κανάλι 12, χωρίς να επικαλείται πηγές. Στο μεταξύ, αργότερα σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί εκτός απροόπτου, στο θέμα με τον ηγέτη της Χαμάς.

Την ίδια στιγμή, η ισραηλινή αστυνομία και οι IDF εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι εξακολουθούν να εργάζονται για την ταυτοποίηση των δολοφονημένων τρομοκρατών στη Ράφα, μεταξύ των οποίων πιστεύεται ότι είναι ο ηγέτης της Χαμάς.

Μέχρι στιγμής, έχει διεξαχθεί η πρώτη από πολλές εξετάσεις για την ταυτοποίηση της σορού, προστίθεται στην ανακοίνωση. «Οι οδοντιατρικές φωτογραφίες εστάλησαν στο ιατρικό εργαστήριο της αστυνομίας για εξέταση και τώρα διεξάγονται εξετάσεις DNA. Όταν ολοκληρωθούν θα είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί η εξόντωσή του», αναφέρουν οι IDF και η αστυνομία.


Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο με την ομιλία Κασσελάκη στην πλατεία Κολοκοτρώνη τη Δευτέρα - Πώς του παραχώρησε τον χώρο ο Δήμος Αθηναίων

Οι κανόνες στα πριβέ πάρτι του Εμπαπέ και η αναμονή για το πόρισμα της σουηδικής αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού


Νεκρός ο Γιαχία Σινουάρ, επιβεβαιώνουν ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr