Ισπανία: 10χρονη βιάστηκε από τον πατριό της και έμεινε έγκυος

Η μητέρα του κοριτσιού εμπιστευτόταν τον 35χρονο να προσέχει το παιδί ενώ αυτή απουσίαζε στην εργασία της

Στιγμές φρίκης στα χέρια του πατριού της έζησε ένα 10χρονο κορίτσι στην Μαγιόρκα της Ισπανίας καθώς έπεσε θύμα βιασμού και έμεινε έγκυος.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης οι βιασμοί έγιναν ενώ η μητέρα απουσίαζε στην εργασίας της εμπιστευόμενη το παιδί στον σύντροφό της.

Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε όταν το παιδί άρχισε να υποφέρει από πόνους στην κοιλιά με τη μητέρα της να την μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν αρχικά αρκετούς μώλωπες και τραύματα που υποδήλωναν ότι το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πριν να ανακαλύψουν ότι η 10χρονη ήταν έγκυος αρκετών εβδομάδων.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κοριτσιού, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπε η μητέρα το μόνο άτομο που είχε φροντίσει το κορίτσι ήταν ο τωρινός σύντροφός της με αποτέλεσμα να κληθεί οι αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 35χρονο Ισπανό την Δευτέρα.

Όταν την Τετάρτη ο 35χρονος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστήριου, φέρεται να είπε στον δικαστή «λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα, αλλά ήταν μόνο μία φορά».

Σύμφωνα όμως με την Ultima Hora, η ανήλικη είπε στην αστυνομία ότι ο πατριός της την κακοποιούσε επί ένα μήνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες στιγμές του Σινουάρ: «Έτσι τον σκοτώσαμε» λένε πηγές των IDF - Έπεσε νεκρός από πυρά 20χρονου ελεύθερου σκοπευτή

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε μια συγκινητική τελετή τον αποχαιρέτησαν οι συμπαίκτες του σε Παναθηναϊκό και Εθνική - Δείτε φωτογραφίες

GPO: «Τσίμπησε» 2,5 μονάδες το ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, μείον 1,7 ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 12,2 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr