Ισραήλ: Αρχηγείο και παρατηρητήριο της Χεζμπολάχ βαθιά μέσα στον Λίβανο κατεδάφισαν οι IDF - Δείτε βίντεο

Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε τους πολίτες του Λιβάνου που βρίσκονται κοντά σε δύο κτίρια στο νότιο προάστιο της Βηρυτού, Νταχίγια, να εκκενώσουν, καθώς προετοιμάζουν αεροεπιδρομές

Οι IDF έκαναν γνωστό ότι κατεδάφισαν υπόγειο κέντρο διοίκησης της Χεζμπολάχ, στο βαθύτερο σημείο μέσα στον Λίβανο που έχουν επιχειρήσει μέχρι σήμεα, από τη στιγμή που ξεκίνησαν τη χερσαία τους επιχείρηση.

Τα στρατεύματα της 98ης Μεραρχίας πραγματοποίησαν επιδρομή στο διοικητήριο της Χεζμπολάχ, το οποίο, σύμφωνα με τον στρατό, περιλάμβανε εξοπλισμό παρακολούθησης που παρατηρούσε ισραηλινές πόλεις στην περιοχή της Γαλιλαίας.



Οι Ισραηλινοί στρατιώτες βρήκαν επίσης εκρηκτικούς μηχανισμούς, όπλα και υλικό πληροφοριών.

Οι IDF δεν αποκάλυψαν το ακριβές σημείο στο νότιο Λίβανο, που ήταν εγκατεστημένο το συγκεκριμένο κέντρο διοίκησης ή άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.



Παράλληλα, κάλεσαν τους πολίτες του Λιβάνου που βρίσκονται κοντά σε δύο κτίρια στο νότιο προάστιο της Βηρυτού, Νταχίγια, που αποτελεί προπύργιο της Χεζμπολάχ, να το εκκενώσουν άμεσα, καθώς επίκεινται αεροπορικές επιδρομές.



Μάλιστα, δημοσιεύουν - στην αραβική γλώσσα - χάρτες μαζί με την ανακοίνωση, στην οποία ζητούν από τους πολίτες να απομακρυνθούν τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από τις τοποθεσίες αυτές.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria's Secret

Μάχη κατά της φοροδιαφυγής: POS και ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσσουν τα έσοδα - Στόχος τα €2,5 δισ. το χρόνο ως το 2027


Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr