Ντόναλντ Τραμπ: Κατέβηκε από το βάθρο και σέρβιρε McDonald's σε κατάστημα drive through της Πενσιλβάνια

Ντόναλντ Τραμπ: Κατέβηκε από το βάθρο και σέρβιρε McDonald's σε κατάστημα drive through της Πενσιλβάνια

«Θα είναι το καλύτερο φαγητό, το έφτιαξα μόνος μου», λέει σε πελάτες του καταστήματος - Η Χάρις προηγείται κατά δύο μονάδες στην τελευταία δημοσκόπηση ενόψει των αμερικανικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου

trump-arthrou
Ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στην κουζίνα ενός καταστήματος McDonald's της Πενσιλβάνια και ξεκίνησε να ετοιμάζει παραγγελίες πελατών, στα πλαίσια παραμονής του στην πολιτεία για την προεκλογική του εκστρατεία. 

«Λατρεύω το αλάτι... μισό λεπτό, έριξα λίγο κάτω», λέει ενώ ετοιμάζει τις πατάτες, πριν πετάξει λίγο αλάτι πάνω από τον ώμο του: «Είμαι πολύ προληπτικός», λέει κάνοντας αυτή την κίνηση.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος μιλά σε οικογένειες και παιδιά που ετοιμάζονται να παραγγείλουν, με χαμόγελο. Πλησιάζοντας στο παράθυρο του drive-through καταστήματος για να εξυπηρετήσει τους πρώτους πελάτες του, λέει: «Δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση, έτσι δεν είναι;».

trump


Κλείσιμο
«Θα είναι το καλύτερο (φαγητό) - το έφτιαξα μόνος μου», προσθέτει. «Αυτό είναι διασκεδαστικό, θα μπορούσα να το κάνω όλη μέρα - μου αρέσει αυτή η δουλειά».

Ερωτηθείς αν παρήγγειλε κάτι ο ίδιος, είπε: «Θα πάρω σίγουρα τηγανητές πατάτες για το αεροπλάνο».

Ο Τραμπ φαίνεται πως σε αυτή τη φάση κάνει ό τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να αυξήσει τις πιθανοτητες νίκης του στις λεγόμενες κρίσιμες πολιτείες, swing states, όπως είναι η Πενσιλβάνια, καθώς η αντίπαλός του, Κάμαλα Χάρις, προηγείται κατά δύο μονάδες στην τελευταία δημοσκόπηση ενόψει των αμερικανικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου. 

Παράλληλα, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να μαζέψει τα «σπασμένα» από την ομιλία του χθες στην ίδια πολιτεία, όπου σε προεκλογική του ομιλία μιλούσε επί 12 λεπτά 
για τα γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ Άρνολντ Πάλμπερ, λέγοντας έξω από τα δόντια ότι στις γυναίκες, ως άνδρας, είχε μεγάλη πέραση λόγω του μεγέθους τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος γύρος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή - Έκρηξη και καπνοί στη Βηρυτό, «θα εντείνουμε τα χτυπήματα» λέει ο IDF

Με τον Γερουλάνο επικοινώνησε ο Ανδρουλάκης και του πρότεινε νέο ρόλο στη Βουλή - Θα συναντηθεί και με τον Δούκα αύριο το πρωί

Καιρός: Ποιο είναι το σπάνιο φαινόμενο που θα επηρεάσει τη θερμοκρασία - Η πρόγνωση για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης