Λίβανος: Ισραηλινές επιδρομές κατά της Τύρου - Αναφορές για επτά νεκρούς

Λίβανος: Ισραηλινές επιδρομές κατά της Τύρου - Αναφορές για επτά νεκρούς

Χτυπήσαμε στρατιωτικούς στόχους της Χεζμπολάχ, ανακοίνωσαν οι IDF - Είχε προηγηθεί έκκληση του ισραηλινού στρατού για εκκένωση τμημάτων της πόλης στον νότιο Λίβανο

tyros_livanos
Η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε σειρά επιδρομών κατά της πόλης της Τύρου, στον νότιο Λίβανο, αφού προηγουμένως είχε ειδοποιήσει τους κατοίκους ορισμένων συνοικιών της πόλης να απομακρυνθούν, μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Ani. Επτά άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ήδη στην πόλη σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες.



Σύμφωνα με τους IDF, η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ επιτέθηκε σε στόχους της Χεζμπολάχ στην Τύρο. Μεταξύ των στόχων ήταν αποθήκες πυρομαχικών και αντιαρματικών πυραύλων, στρατιωτικά κτίρια και παρατηρητήρια.

Κλείσιμο
Η παραλιακή πόλη του Λιβάνου φιλοξενεί πολλούς αρχαιλογικούς χώρους που ανήκουν στην παγκόσμια κληρονομιά της ανθρωπότητας της Unesco.

Τα μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου ανέφεραν ότι το Ισραήλ χτύπησε την Τύρο, ενώ είχε προηγηθεί έκκληση του στρατού για εκκένωση τμημάτων της πόλης, η οποία είχε ήδη πληγεί νωρίτερα σήμερα.



«Τα εχθρικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν την πρώτη τους επίθεση μετά την ισραηλινή προειδοποίηση για την πόλη της Τύρου και στόχευσαν ένα διαμέρισμα κατοικιών», αναφέρει το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέροντας στη συνέχεια «μια σειρά χτυπημάτων» στην πόλη.


Ειδήσεις σήμερα:

«Η πατρίδα μας είναι ισχυρή» - Ο Μητσοτάκης στο Περιστέρι για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Ελεύθερος ο 53χρονος ξενοδόχος στη Φλώρινα - Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που δηλητηριάστηκε


Το μήνυμα του πιλότου του F16 της Ομάδας «Ζευς» - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν και θα περάσουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης