Νησιά Φίτζι: Ένοχος 40χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του στον μήνα του μέλιτος
Αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης
Ένας άνδρας από το Μέμφις του Τενεσί των ΗΠΑ, κρίθηκε ένοχος από δικαστή στα νησιά Φίτζι για τη δολοφονία της συζύγου του κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος το 2022, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το γραφείο του εισαγγελέα.
Ο Μπράντλεϊ Ρόμπερτ Ντόσον, 40 ετών, σκότωσε τη σύζυγό του, Κριστ Τσεν, η οποία ήταν 36 ετών, στο θέρετρο Turtle Island, δύο ημέρες αφότου οι νεόνυμφοι έφτασαν στα Φίτζι. Την Τσεν βρήκαν στο δωμάτιο του ζευγαριού το προσωπικό του καταλύματος με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, αφού το ζευγάρι ακούστηκε να τσακώνεται και δεν εμφανίστηκε στο πρωινό ή στο γεύμα της επόμενης ημέρας, σύμφωνα με το Associated Press.
Το γεγονός ότι ο Ντόσον είχε μαζί του το διαβατήριό του και άλλα αντικείμενα όταν συνελήφθη, έδειξε ότι σχεδίαζε να διαφύγει, δήλωσε ο δικαστής, σύμφωνα με την εφημερίδα Fiji Times.
Ο Αμερικανός υπήκοος, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση στα Φίτζι, αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.