Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Αισιοδοξεί ότι θα αυξηθεί η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να μεταφέρει αδιευκρίνιστο αριθμό προκατασκευασμένων νοσοκομείων για να στηρίξει τον διαλυμένο τομέα υγείας της Γάζας
Αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δήλωσε σήμερα ότι αναμένεται να υπάρξει η δυνατότητα να αυξηθούν μαζικά οι εισαγωγές βοήθειας στη Γάζα σε περίπου 600 φορτηγά την ημέρα με βάση τους όρους της συμφωνίας κατάπαυσης πυρός.
«Νομίζω ότι η δυνατότητα είναι υπαρκτή και ειδικά όταν θα ανοίξουν και άλλα περάσματα», δήλωσε ο Ρικ Πεέπερκορν, εκπρόσωπος του ΠΟΥ για τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων στη Γενεύη.
Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να μεταφέρει αδιευκρίνιστο αριθμό προκατασκευασμένων νοσοκομείων για να στηρίξει τον διαλυμένο τομέα υγείας της Γάζας, πρόσθεσε ο ίδιος.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.