Αεροσκάφος συνετρίβη στο Νότιο Σουδάν - Νεκροί 20 επιβαίνοντες, ένας κατάφερε να επιζήσει

Αεροσκάφος συνετρίβη στο Νότιο Σουδάν - Νεκροί 20 επιβαίνοντες, ένας κατάφερε να επιζήσει

Το μικρό αεροσκάφος μετέφερε εργάτες σε πετρελαιοπηγή στο Νότιο Σουδάν

Αεροσκάφος συνετρίβη στο Νότιο Σουδάν - Νεκροί 20 επιβαίνοντες, ένας κατάφερε να επιζήσει
Ένα μικρό αεροσκάφος που μετέφερε εργάτες πετρελαιοπηγής στην πολιτεία Γιούνιτι του Νότιου Σουδάν συνετρίβη την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άνθρωποι, δήλωσε αξιωματούχος.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στο αεροδρόμιο της πετρελαιοπηγής, καθώς κατευθυνόταν προς την πρωτεύουσα Τζούμπα, δήλωσε ο υπουργός Πληροφοριών της πολιτείας, προσθέτοντας ότι οι επιβάτες ήταν εργαζόμενοι στην Greater Pioneer Operating Company (GPOC), μια κοινοπραξία που περιλαμβάνει την China National Petroleum Corporation και την κρατική Nile Petroleum Corporation. Μεταξύ των νεκρών είναι δύο Κινέζοι υπήκοοι και ένας Ινδός.



Ο υπουργός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στη συντριβή. Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης είχαν αρχικά αναφέρει 18 νεκρούς, ωστόσο οι Αρχές ανέφεραν στο Reuters ότι δύο επιζώντες πέθαναν αργότερα. Ένα άτομο επέζησε της συντριβής.


Ειδήσεις σήμερα:

Αγνώριστος ο «Σούπερμαν» της σειράς Smallville - Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ

Πώς με χειρουργική ακρίβεια ο Τραμπ προσπαθεί να γίνει παντοδύναμος - Ανάλυση CNN

Μαζική κυβερνοεπίθεση σε υπηρεσίες της DeepSeek – Προβλήματα στην εγγραφή νέων χρηστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή