«Συμμαχία» Μεξικού - Καναδά απέναντι στους δασμούς του Τραμπ - Συζήτησαν τηλεφωνικά οι ηγέτες των δύο χωρών
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος και να βελτιώσουν τις ήδη ισχυρές διμερείς σχέσεις μεταξύ του Καναδά και του Μεξικού
Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, και η πρόεδρος του Μεξικού,Κλαούντια Σέινμπαουμ, συζήτησαν το θέμα της επιβολής αμερικανικών δασμών κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Τριντό.
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος και να βελτιώσουν τις ήδη ισχυρές διμερείς σχέσεις μεταξύ του Καναδά και του Μεξικού.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.