Κερατσίνι: «Mην ξανακάνεις καταγγελία γιατί θα σε σφάξω» έλεγε ο δράστης στην αδερφή του

Κερατσίνι: «Mην ξανακάνεις καταγγελία γιατί θα σε σφάξω» έλεγε ο δράστης στην αδερφή του

«Με χτυπάει, όταν δεν παίρνει τα φάρμακά του υποτροπιάζει» είπε η μητέρα του άνδρα

Κερατσίνι: «Mην ξανακάνεις καταγγελία γιατί θα σε σφάξω» έλεγε ο δράστης στην αδερφή του
Στιγμές τρόμου βίωσε η μητέρα του άνδρα που το βράδυ της Τρίτης (11/2) ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στο Κερατσίνι και την κρατούσε μέσα μαζί με την αδερφή του χωρίς τη θέλησή τους.

Ο άνδρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έφτασε στο Κερατσίνι από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν και μόλις μπήκε στην πολυκατοικία άρχισε να προκαλεί φθορές στους κοινόχρηστους χώρους και στις πόρτες των διαμερισμάτων των άλλων ενοίκων.  Αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής τελικά τον έπεισαν να παραδοθεί.

Η μητέρα του άνδρα μίλησε στο Star για τον εφιάλτη που βιώνει δείχνοντας παράλληλα τα τραύματα από τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο γιος της. Μάλιστα, όπως υποστήριξε η ίδια έχει Άγιο, όλα αυτά τα χρόνια που δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρότερο τραυματισμό.

«Τα δόντια εδώ μου έδωσε μια μπουνιά, μάτωσαν τα δόντια μου. Εγώ έχω άγιο, παιδάκια μου γλυκά, έχω άγιο εγώ τόσα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του άνδρα. Περιγράφοντας το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια τόνισε ότι: «με χτυπάει, όταν δεν παίρνει τα φάρμακά του υποτροπιάζει. Με σκοτώνει, του κοριτσιού τα μαλλιά έκοψε» πρόσθεσε μιλώντας για την κόρη της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7qhur4c00lt)


Το ίδιο περιστατικό φέρεται να είχε συμβεί και την περασμένη Κυριακή με τον 42χρονο να μεταφέρεται σε νοσηλευτικό ίδρυμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Μάλιστα σε βίντεο φαίνεται να λέει στην αδερφή του ότι θα επιτεθεί σε όποιον τον καταγγείλει: «Μην ξανακάνεις καταγγελία γιατί θα σε σφάξω» ακούγεται να λέει ο 42χρονος. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αδερφός θύματος στην Πιερία: Η νύφη μου σκότωσε και την ψυχή παιδιού της και την οικογένειά μου

Κωνσταντίνος Τασούλας: Με τηλέφωνο Nokia, Λατινικά και μετσοβόνε στο Προεδρικό Μέγαρο

ΑΑΔΕ: Στο στόχαστρο 20 γνωστοί influencers που «χρεώνουν» ως και €10.000 μια ανάρτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή