Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει λόγος να είμαστε «συγκρατημένα αισιόδοξοι» όσον αφορά τις προσπάθειες για τον τερματισμό του τριετούς πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία, αν και προσέθεσε ότι πρέπει να γίνει ακόμη δουλειά.
«Αρκεί να πω ότι νομίζω ότι υπάρχει λόγος να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Αλλά με την ίδια λογική, συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε μια δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση», δήλωσε ο Ρούμπιο στους δημοσιογράφους μετά τις συναντήσεις του με ομολόγους του από τις χώρες της G7 στον Καναδά.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.