Πόλεμος στην Ουκρανία: Κίεβο και Σεούλ συζητούν για την τύχη των αιχμαλώτων Βορειοκορεατών στρατιωτών
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι πάνω από 3.000 Βορειοκορεάτες στρατιώτες σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στην περιφέρεια του Κουρσκ έως τις αρχές του Ιανουαρίου του 2025
Ο υπουργός Εξωτερικών της Νότιας Κορέας Τσο Τάε-γιουλ ζήτησε τη συνεργασία του Κιέβου στη μεταχείριση των Βορειοκορεατών αιχμαλώτων πολέμου στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας σήμερα με τον Ουκρανό ομόλογό του Αντρίι Σίμπιχα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Σεούλ.
Η Βόρεια Κορέα ανέπτυξε χιλιάδες στρατιώτες για τη στήριξη των ρωσικών δυνάμεων που πολεμούν στην Ουκρανία, σύμφωνα με ουκρανικές, αμερικανικές και νοτιοκορεατικές εκτιμήσεις, στην πρώτη μεγάλη εμπλοκή της Πιονγκγιάνγκ σε πόλεμο από την δεκαετία του 1950.
Ο Τσο επαναβεβαίωσε τις προσπάθειες της Σεούλ να στηρίξει τον ουκρανικό λαό και δήλωσε ότι η Σεούλ θα δεχθεί όλους τους Βορειοκορεάτες στρατιώτες που έχουν αιχμαλωτιστεί από την Ουκρανία εάν αυτοί επιθυμούν να πάνε στη Νότια Κορέα, δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών.
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι πάνω από 3.000 Βορειοκορεάτες στρατιώτες σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στη Ρωσία έως τις αρχές του Ιανουαρίου του 2025.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση