Στη Σαουδική Αραβία την Κυριακή το νέο ραντεβού ΗΠΑ-Ρωσίας για την Ουκρανία μετά το τηλεφώνημα του Τραμπ με τον Πούτιν
Ελπίζω ότι και οι Ουκρανοί θα δεχτούν την περιορισμένη κατάπαυση του πυρός στις ενεργειακές υποδομές και τη διακοπή εχθροπραξιών στη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ
Οι δυο ηγέτες έγινε γνωστό πως συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός περιορισμένη στις ενεργειακές υποδομές. Ωστόσο ο κ. Γουίτκοφ είπε πως αφορά «την ενέργεια και τις υποδομές γενικά».
Ο Γουίτκοφ διευκρίνισε, επίσης, ότι η αμερικανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία θα έχει επικεφαλής τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο και τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Μάικ Γουόλτς, όχι όμως ποιοι θα είναι οι συνομιλητές τους.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.