Μέση Ανατολή: Οι IDF «εξουδετέρωσαν» τον επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Χαμάς

Από άλλο πλήγμα σκοτώθηκε ο Ισμαήλ Αμπντελάλ, ο οποίος θεωρείται «υπεύθυνος για τις περισσότερες επιχειρήσεις λαθρεμπορίου όπλων του Ισλαμικού Τζιχάντ» 

Μέση Ανατολή: Οι IDF «εξουδετέρωσαν» τον επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Χαμάς
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε τον επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Χαμάς, με αεροπορικό πλήγμα στη Λωρίδα της Γάζας.

«Τις τελευταίες ημέρες, ο ισραηλινός στρατός και η Σιν Μπετ  πραγματοποίησαν ένα πλήγμα και εξόντωσαν τον τρομοκράτη Ρασίντ Τζαχτζούχ, τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Γενικής Ασφάλειας της Χαμάς» ανέφερε στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος του στρατού Αβισάι Αρντάε. 

Από άλλο πλήγμα σκοτώθηκε ο Ισμαήλ Αμπντελάλ, ο οποίος θεωρείται «υπεύθυνος για τις περισσότερες επιχειρήσεις λαθρεμπορίου όπλων του Ισλαμικού Τζιχάντ» ανέφερε εξάλλου ο στρατός.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr