Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Γιούρι Ουσάκοφ, σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για τις Διεθνείς Σχέσεις.
Το ταξίδι έρχεται την ώρα που είναι σε εξέλιξη διπλωματικές διεργασίες με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
«Ναι», απάντησε ο Ουσάκοφ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, στο ερώτημα εάν γνωρίζει αν ο Γουίτκοφ προγραμματίζει μία επίσκεψη στη ρωσική πρωτεύουσα αυτήν την εβδομάδα.
Στο παρελθόν ο Στιβ Γουίτκοφ έχει συναντηθεί τρεις φορές με τον Βλαντίμιρ Πούτιν για να συζητήσουν την προοπτική της λήξης της σύρραξης στην Ουκρανία.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.