Πληρώνει 1.000.000 δολάρια για «καυτά» σκάνδαλα!

Πληρώνει 1.000.000 δολάρια για «καυτά» σκάνδαλα!

Ολοσέλιδη αγγελία στη Washington Post από το βασιλιά της πορνό βιομηχανίας και εκδότη του «Hustler», Λάρι Φλιντ.

Πληρώνει 1.000.000 δολάρια για «καυτά» σκάνδαλα!
Ο Λάρι Φλιντ, ο βασιλιάς της αμερικανικής πορνογραφικής βιομηχανίας, προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια "για κάθε πληροφορία που έχει σχέση με σεξουαλικό σκάνδαλο ή υπόθεση διαφθοράς, όπου να εμπλέκεται κάποιος γερουσιαστής, βουλευτής ή υψηλόβαθμος αξιωματούχος".

"Μήπως έχετε κάποια πληροφορία για μια απιστία, ένα σεξουαλικό παράπτωμα ή μια υπόθεση διαφθοράς, στην οποία να εμπλέκεται ένας γερουσιαστής των ΗΠΑ, ένας βουλευτής, ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος;" ρωτά ξεκάθαρα ο ιδρυτής του περιοδικού Hustler.

Κλείσιμο
Σε αυτή την περίπτωση και "ύστερα από επαλήθευση, με αποδείξεις που θα προσκομισθούν, ο Λάρι Φλιντ και το περιοδικό θα πληρώσουν έως ένα εκατομμύριο δολάρια", μόλις δημοσιευτεί η ιστορία, διευκρινίζει η ολοσέλιδη αγγελία που δημοσιεύτηκε στο κυριακάτικο φύλλο της Washington Post.

H αγγελία δίνει αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τυχόν ενδιαφερόμενους, και εγγυάται την "εμπιστευτικότητα" της συναλλαγής.

Ο Λάρι Φλιντ αρέσκεται σε τέτοιου είδους αγγελίες προσφέροντας χρήματα ή εργασία στην αυτοκρατορία πορνό του διαθέτει, μόλις ένα πρόσωπο ή ένα σκάνδαλο απασχολήσει την επικαιρότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης