Οκτώ αεροπορικά πλήγματα, που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, σημειώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στη στρατιωτική αεροπορική βάση Αμπού αλ-Ντουχούρ στην επαρχία του Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, με στόχο τον διάδρομο προσγειώσεων και απογειώσεων και αποθήκες, έγινε γνωστό από τρεις πηγές στις συριακές ένοπλες δυνάμεις.
Δεν υπάρχουν θύματα, σύμφωνα με μία από τις στρατιωτικές πηγές και έναν πολίτη, που ζει κοντά στη βάση αυτή, η οποία υπέστη μεγάλες ζημιές στη διάρκεια του συριακού εμφύλιου πολέμου, βρίσκεται εκτός λειτουργίας από το 2012 και αυτή τη στιγμή προστατεύεται από τις δυνάμεις του συριακού υπουργείου Άμυνας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει κανένας την ευθύνη για την επίθεση.
Ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τα πλήγματα αυτά.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.