“Τα κορίτσια ντύνονταν αστυνόμοι για …διαγωνισμό χορού”

“Τα κορίτσια ντύνονταν αστυνόμοι για …διαγωνισμό χορού”

Κατέθεσε στην Εισαγγελία του Μιλάνου ο Μπερλουσκόνι για το Ρούμπιγκεϊτ – “Απόλυτα σεμνά γεύματα τα μπούνγκα – μπούνγκα” δήλωσε ο Ιταλός τέως πρωθυπουγός

“Τα κορίτσια ντύνονταν αστυνόμοι για …διαγωνισμό χορού”
«Είναι αλήθεια, τα κορίτσια ντύνονταν σαν αστυνομικοί, όμως το έκαναν στα πλαίσια διαγωνισμού χορού μπουρλέσκ», είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποχωρώντας από την Εισαγγελία του Μιλάνου όπου κατέθεσε για την υπόθεση Ρούμπιγκειτ εντυπωσιάζοντας πολλούς με την εμφάνισή του μια και δε συνηθίζει να δίνει το «παρών» σε δικαστικές υποθέσεις.

Σχετικά με τα γεύματα που μεταφράζονταν από τον ιταλικό Τύπο ως τα περίφημα «μπούνγκα-μπούνγκα», ο Καβαλιέρε επέμεινε ότι επρόκειτο για «απόλυτα σεμνά γεύματα». Συνεχίζοντας βέβαια είπε ότι «κατεβαίναμε στο θέατρο, που στεγαζόταν η παλιά ντίσκο των παιδιών μου, για να έχουμε μια ατμόσφαιρα πιο συμπαθητική, διασκεδαστική και χαρούμενη». Αναφερόμενος στη ντίσκο τότε ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι κάποιες φορές οι κοπέλες μασκαρεύονταν και με το γνωστό αφοπλιστικό χαμόγελό του δήλωσε στους ρεπόρτερ που είχαν συγκεντρωθεί στην δικαστική αίθουσα «εγώ διασκέδαζα κοιτώντας. Υπήρξα πάντα πολύ σωστός. Αυτά τα κορίτσια κουβαλούν το βάρος ότι ήρθαν στο σπίτι μου απλά για να δειπνήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν σε μικρά θεατρικά σόου».
Κλείσιμο

 Όταν ερωτήθηκε πάντως για τα χρηματικά ποσά που έδινε στις περισσότερες από τις συμμετέχουσες, όπως πολλές έχουν καταθέσει, δήλωσε ότι τις στηρίζει γιατί «είναι κατεστραμμένες οικονομικά, έχουν χάσει τη δουλειά τους, τους συντρόφους τους. Νιώθω υπεύθυνος γιατί το μόνο λάθος τους ήταν που είπαν ναι σε μια πρόσκληση για φαγητό στο σπίτι του πρωθυπουργού. Καταστράφηκε η ζωή τριάντα κοριτσιών και αυτό είναι σκανδαλώδες».

Όσο για εκείνες που κατέθεσαν λέγοντας πως τα δείπνα ήταν όργια «μπούνγκα-μπούνγκα» με νεαρές που γδύνονταν, χόρευαν προκλητικά μπροστά στον Μπερλουσκόνι και τους φίλους του και στην πορεία έρχονταν σε ερωτική επαφή μαζί τους, είπε ότι αποστήθισαν αυτά που έπρεπε να πουν στην Εισαγγελία. Σχετικά με την ανήλικη τότε Ρούμπι και την τηλεφωνική του παρέμβαση στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείτο για κλοπή δήλωσε ότι «ζήτησα απλά πληροφορίες για την ταυτότητα της κοπέλας η οποία μου είχε συστηθεί ως ανιψιά του Μουμπάρακ».

Ο Πιέρο Οστούνι όμως που είναι ο αστυνομικός που απάντησε στο τηλεφώνημα του Μπερλουσκόνι όταν η Ρούμπι κρατείτο, είπε ότι ο Καβαλιέρε ήταν σίγουρος ότι ήταν η ανιψιά του πρώην Αιγυπτίου προέδρου και έδωσε την εντολή στον αρχηγό του τμήματος να την κρατήσει καθώς θα ερχόταν να την παραλάβει η Νικόλ Μινέτι, η πρώην οδοντοτεχνίτρια που έγινε δημοτική σύμβουλος εν μια νυκτί. Όταν δε, όπως τόνισε ο αστυνομικός, έγινε γνωστό ότι η Ρούμπι, κατά κόσμον Καρίμα Μαχρούγκ, δεν ήταν τελικά συγγενής του Μουμπάρακ, «κανείς δε σκέφτηκε να επικοινωνήσει με τον Μπερλουσκόνι ή την προεδρία ώστε να επισημάνουν ότι η υπόθεση δεν ήταν έτσι ακριβώς».

Όλα αυτά την ώρα που το πουλέν του Μπερλουσκόνι κι επικεφαλής του κόμματός του, ο Αντζελίνο Αλφάνο ανακοίνωσε ότι μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό πρόκειται να ανακοινώσουν «τη μεγαλύτερη καινοτομία στην ιταλική πολιτική», κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν στην «καινοτομία» αυτή θα περιλαμβάνονται για τα «μπούνγκα-μπούνγκα»..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης