Εκκενώθηκαν το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βοστώνης και το νοσοκομείο Μπρίγκχαμ

Οι υπεύθυνοι της ασφάλειας έδωσαν εντολή στους δικαστικούς λειτουργούς και στους δημοσιογράφους να εκκενώσουν το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βοστόνης

Οι υπεύθυνοι της ασφάλειας έδωσαν σήμερα εντολή στο προσωπικό, στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και στους δικαστικούς και τους δικηγόρους να εκκενώσουν το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βοστόνης, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Ρόιτερς, ο οποίος βρίσκεται εκεί.

Πλήθη ανθρώπων εγκαταλείπουν το κτίριο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην λήψη του μέτρου αυτού.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία άνοιξε ξανά τα τμήματα της αμερικανικής Γερουσίας που είχε κλείσει νωρίτερα, αφού διαπιστώθηκε από τους ελέγχους που έγιναν σε ύποπτα αντικείμενα ότι δεν υφίσταται κάποια απειλή από ύποπτα πακέτα και επιστολές.

Την ίδια ώρα εντολή για εκκένωση δόθηκε και για το νοσοκομείο του Μπρίγκχαμ. Σύμφωνα με εργαζομένους του νοσοκομείου εκκενώθηκε μερικώς και ο αρκετός κόσμος βγήκε από τις εξόδους ασφαλείας. Η εκένωση πραγματοποιήθηκε μετά από ειδοποίηση για βόμβα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr