Ηθελαν να πουλήσουν στο eBay αντικείμενα που έκλεψαν μετά τις επιθέσεις

Ηθελαν να πουλήσουν στο eBay αντικείμενα που έκλεψαν μετά τις επιθέσεις

Tο επίμαχο βίντεο δείχνει θεατές να κλέβουν τζάκετ, μπλουζάκια, σακίδια και ότι άλλο έβρισκαν στις κερκίδες καθώς και αντικείμενα που βρέθηκαν παρατημένα στο δρόμο.

Ηθελαν να πουλήσουν στο eBay αντικείμενα που έκλεψαν μετά τις επιθέσεις
Λεηλασίες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης δείχνει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο απεικονίζοντας θεατές του αθλητικού αυτού γεγονότος να αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σκόρπισαν το θάνατο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «drudgereport.com», το επίμαχο βίντεο δείχνει θεατές να κλέβουν τζάκετ, μπλουζάκια, σακίδια και ότι άλλο έβρισκαν στις κερκίδες καθώς και αντικείμενα που βρέθηκαν παρατημένα στο δρόμο. Πολλοί ήταν αυτοί που κρατούσαν πάνω από ένα αντικείμενα στα χέρια τους, ενώ άλλοι, σύμφωνα με το βίντεο, έσπευσαν να τα κρούψουν μέσα στα σακίδιά τους.

Κλείσιμο
Σύμφωνα πάντως με το «Yahoo News», τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο άφηναν να εννοηθεί ότι τα ρούχα εκλάπησαν για να βοηθήσουν με αυτά οι παραβρισκόμενοι τους θεατές και τους δρομείς που είχαν τραυματιστεί.
Υπήρξαν μάλιστα και πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να πουλήσουν ορισμένα αντικείμενα μέσω ηλεκτρονικών δημοκρασιών.

Σύμφωνα με το «Yahoo News», η ιστοσελίδα ηλεκτρονικής δημοπρασίας «eBay»  αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει. «Λυπούμαστε βαθύτατα για ότι συνέβη στην Βοστώνη αλλά η ιστοσελίδα μας δεν θα προσπαθήσει να βγάλει κέρδος από την ανθρώπινη τραγωδία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης