«Είδα τον βομβιστή να αφήνει την τσάντα!»

«Είδα τον βομβιστή να αφήνει την τσάντα!»

«Κοιταχτήκαμε ευθεία στα μάτια», έγραψε ο άντρας που ακρωτηριάστηκε από τις εκρήξεις στον Μαραθώνιο και η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου

«Είδα τον βομβιστή να αφήνει την τσάντα!»
Όταν ο Jeff Bauman ξύπνησε στο νοσοκομείο είδε και τα δύο του πόδια ακρωτηριασμένα...Πλάι του βρισκόταν ο πατέρας του. Προσπάθησε να του μιλήσει, αλλά δεν μπορούσε. Κουνούσε μόνο τα χέρια του... Τότε ήταν που ζήτησε ένα χαρτί και ένα στυλό για να περιγράψει στην οικογένειά του την εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα μέσα του.

«Τσάντα, τον είδα να την αφήνει, κοιταχτήκαμε ευθεία στα μάτια» έγραψε ο νεαρός άντρας. Αυτές είναι οι κοφτές, ανατριχιαστικές λέξεις του θύματος, που είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Κλείσιμο
Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του Jeff στο Bloomberg, δύο λεπτά αφότου ο αδερφός του είδε τον βομβιστή να αφήνει την τσάντα, έγιναν και οι αιματηρές εκρήξεις.

Ο Jeff Bauman είναι ο άντρας του οποίου η σοκαριστική φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου... Είναι ο ματωμένος νεαρός που κρατάει το αριστερό του πόδι, ενώ βρίσκεται πάνω σε ένα καροτσάκι. Δίπλα του, στη φωτογραφία, ένας άντρας με καπέλο καουμπόι σέρνει το αναπηρικό αμαξίδιο.

Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο δύο υπόπτων για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τον τραυματισμό τουλάχιστον 180.

Ο ένας εκ των δύο υπόπτων για τις επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστώνης είναι νεκρός, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία της Βοστώνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δεύτερου υπόπτου. Πρόκειται για το παιδί με το λευκό καπελάκι που εδώ και ώρες η αστυνομία έχει ορίσει ως βασικό ύποπτο για τα χτυπήματα στον μαραθώνιο και σήμερα εμφανίστηκε αρχικά στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ και στη συνέχεια στην περιοχή Watertown εν μέσω πυροβολισμών και εκρήξεων.



 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης