Ποιος ήταν ο αστυνομικός που σκοτώθηκε από τον βομβιστή

Ο 26χρονος Σον Κόλιερ είχε μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2012 στο Σόμερβιλ για να εργαστεί στο MIT

Την ώρα που το θρίλερ με την καταδίωξη του δεύτερου βομβιστή συνεχίζεται, με τις αμερικανικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και να συστήνουν στους πολίτες της περιοχής Γουότερταουν να παραμείνουν στις κατοικίες τους, βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα στοιχεία του άτυχου αστυνομικού που έπεσε από τα πυρά του βομβιστή.

Ένα από τα δύο αδέλφια, φέρεται πως πυροβόλησε θανάσιμα τον 26χρονο Σον Κόλιερ, αστυνομικό της αστυνομίας του Πανεπιστημίου ΜΙΤ και στην πορεία έκλεψε με την απειλή όπλου αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγε.

Ο Κόλιερ, ο οποίος καταγόταν από το Γουίλμινγτον της βόρειας Καρολίνας, είχε μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2012 στο Σόμερβιλ για να εργαστεί στο MIT.

Ο διοικητής της αστυνομίας περιέγραψε τον 26χρονο αστυνομικό ως πολύ αγαπητό από τους συναδέλφους του και την κοινότητα του ΜΙΤ. Όπως δήλωσε φίλος του: «Ο Σον ήταν πάντα καλός, ευγενικός, φιλικός και πάντα ήθελε να βοηθήσει. Μια ακόμα τραγωδία χωρίς νόημα».

Δεύτερος φίλος του αδικοχαμένου αστυνομικού, ανέφερε πως το όνειρο του Κόλιερ από τότε που ήταν παιδί, ήταν να υπηρετήσει στο αστυνομικό σώμα και μιλούσε διαρκώς για την αγαπημένη του δουλειά, ενώ τόνισε: «πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr