Ο τυχερός... άτυχος της Βοστώνης και του Τέξας

Ο τυχερός... άτυχος της Βοστώνης και του Τέξας

Γλίτωσε από το μακελειό στον Μαραθώνιο και από την έκρηξη στο εργοστάσιο λιπασμάτων – Αναρωτιέται αν πρέπει να συχνάζει πλέον σε... ανοικτά μέρη!

Ο τυχερός... άτυχος της Βοστώνης και του Τέξας
Δευτερόλεπτα αφότου ο Joe Berti διέσχιζε τη γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης η σύζυγός του Amy έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία. Εκείνη τη στιγμή, ελάχιστα μέτρα πίσω τους, έγινε η πρώτη από τις φονικές εκρήξεις των βομβών που αιματοκύλησαν την πόλη. Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Joe δεν έπαθε ούτε μια αμυχή...

Λίγες ώρες αργότερα κι αφού προηγουμένως είχαν περάσει εφιαλτικές στιγμές στην “βομβαρδισμένη” Βοστώνη, το ζεύγος Berti ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι του. Ένα ταξίδι 1875 μιλίων! Ένα ταξίδι που ολοκληρώθηκε, οδικώς, αργά το βράδυ της Τετάρτης. Λίγο πριν φτάσουν στο γκαράζ του σπιτιού τους ο Joe και η Amy τραντάχτηκαν από μια νέα έκρηξη. Μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά τους το εργοστάσιο λιπασμάτων της περιοχής τους τιναζόταν στον αέρα. Το ωστικό κύμα σχεδόν κατεδάφισε την ευρύτερη περιοχή. Ως εκ θαύματος το ζεύγος βγήκε αλώβητο και από αυτή την “επίθεση”.

Κλείσιμο
Και τώρα ο Joe δηλώνει ευλογημένος από το Θεό και την Τύχη... Με τη σύζυγό του να δηλώνει πως ίσως για τις επόμενες εβδομάδες θα ήταν προτιμότερο να αποτραβηχτούν στην εξοχή, σε... ανοικτά μέρη, για να μην έχουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης