Η τελευταία φωτογράφηση της κοπέλας του Πιστόριους

Η τελευταία φωτογράφηση της κοπέλας του Πιστόριους

Το μοντέλο πριν δολοφονηθεί από τον Oscar Pistorious, είχε βγάλει ημίγυμνες φωτογραφίες με σκοπό να της στείλει σε άγνωστο παραλήπτη. Δεν πρόλαβε όμως...

Η τελευταία φωτογράφηση της κοπέλας του Πιστόριους
Η Reeva Steenkamp λίγο πριν δολοφονηθεί από τον αγαπημένο της Oscar Pistorious, είχε βγάλει ημίγυμνες φωτογραφίες με σκοπό να της στείλει σε άγνωστο παραλήπτη. Δεν πρόλαβε όμως και δεν έχει γίνει ακόμα ακόμα σε ποιον θα τις έστελνε!

Η Reeva κάθεται στο κρεβάτι της, είναι ημίγυμνη και ποζάρει στο φακό. Ο φωτογράφος Gareth Barclay ισχυρίζεται πως καμία φωτογραφία δεν είναι ρετουσαρισμένη, μιας και ποτέ δεν τις επεξεργάστηκε.

Κλείσιμο



Οι αποκαλύψεις για τη ζωή της καλλονής από τη Νότια Αφρική δεν σταματούν εδώ. Η Reeva αν και σπούδασε νομική ήθελε από μικρή να γίνει μοντέλο. Φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ. Από ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο μοντέλο σε κορίτσι εξωφύλλου.

Ενα γκρουπ φωτογραφιών που διέρρευσαν από την φίλη της Kerry Smith δείχνουν τη Reeva πριν από 8 χρόνια σε ηλικία 21 ετών, φοιτήτρια νομικής να ποζάρει μελαχρινή στην αγαπημένη της παραλία Port Elizabeth της Νότιας Αφρικής, εκεί όπου οι γονείς της πριν από λίγους μήνες σκόρπισαν τη στάχτη της.

«Με καστανά μαλλιά, φακίδες και ντυμένη η Reeva ήταν τόσο αθώα και τόσο όμορφη. Είχε φυσική ομορφιά. Δεν χρειαζόταν ίχνος μακιγιάζ. Τα μαλλιά της ανέμιζαν στον αέρα και με την παρουσία της γέμιζε ολόκληρη την παραλία», λέει η φίλη της και συνεχίζει: «Από τότε άρχισαν να την κυνηγούν τα γυναικεία περιοδικά για φωτογραφήσεις. Ηθελε να γίνει μοντέλο και τα κατάφερε».












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης