Μπερλουσκόνι: Αγκαλιά με την Φραντσέσκα περίμενε την απόφαση για τη Ρούμπι

Μπερλουσκόνι: Αγκαλιά με την Φραντσέσκα περίμενε την απόφαση για τη Ρούμπι

Ο Καβαλιέρε πέρασε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με την τελευταία αγαπημένη του αδιαφορώντας για το Ρούμπι-γκειτ

Μπερλουσκόνι: Αγκαλιά με την Φραντσέσκα περίμενε την απόφαση για τη Ρούμπι
Ακόμα και αν περίμενε την απόφαση του Δικαστηρίου του Μιλάνου για την υπόθεση Ρούμπι-γκειτ, η οποία ήταν καταδικαστική, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο με την αγαπημένη του Φραντσέσκα Πασκάλε.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Oggi, το ευτυχές ζεύγος άφησε πίσω τις δικαστικές έγνοιες και αφέθηκε στους χαλαρούς ρυθμούς της λίμνης του κομψού Κόμο, λίγες ημέρες πριν την δικαστική απόφαση που τον καταδικάζει πρωτοδίκως σε επταετή φυλάκιση με τη κατηγορία κατάχρησης εξουσίας και συνέργεια σε εκπόρνευση ανηλίκου.

Στην πολυτελή βίλα Κομαλτσόνε που ο Καβαλιέρε αγόρασε έναντι 21 εκατομμυρίων ευρώ από τον φίλο του πολιτικό και εμπλεκόμενο με τη μαφία, Μαρτσέλο Ντελ’Ούτρι, πέρασε λίγες στιγμές αγάπης με την 27χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Μαζί τους βρέθηκαν και οι αρχιτέκτονες που πρόκειται να ανακαινίσουν την κατοικία σύμφωνα με την αισθητική της LadyΠασκάλε.

Κλείσιμο
Μόλις εντόπισαν το ζευγάρι οι παπαράτσι δε θα μπορούσαν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, έτσι τους απαθανάτισαν την ώρα που αγκαλιάζονται και φιλιούνται τρυφερά, υπό το…άγρυπνο βλέμμα του αγαπημένου σκύλου της Πασκάλε, Ντόντο.

Ο Καβαλιέρε φαίνεται πως τον τελευταίο χρόνο που βρίσκεται στο πλευρό του η Πασκάλε έχει καταφέρει να μείνει μακριά από…πειρασμούς, παρότι πριν μερικούς μήνες είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις σκηνές ζηλοτυπίας της αγαπημένης του. «Με κρατάει στο σπίτι και με ελέγχει. Έφερε μαζί της και τη μαμά της. Το συνειδητοποιείτε; Έχω την πεθερά πάντα μέσα στα πόδια μου, μου έχουν αλλάξει τη ζωή, δεν μπορώ άλλο. Βοηθήστε με», φέρεται να έχει πει απεγνωσμένος ο Καβαλιέρε.

Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό το μυστικό στη σχέση τους είναι ότι εκείνη τον κάνει να νιώθει και πάλι 30άρης, επειδή είναι αυθόρμητη, έχει χιούμορ, του κάνει καπρίτσια και είναι μια παθιασμένη ναπολιτάνα.


































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης