Έτσι θα είναι ο γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ!

Έτσι θα είναι ο γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ!

Χάρη στην τεχνολογία, έχουν ήδη να σχεδιάζουν πώς θα είναι ο τρίτος διάδοχος όσο μεγαλώνει…

Έτσι θα είναι ο γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ!
Η «παρουσίαση» του τρίτου διαδόχου του βρεατνικού θρόνου δε θα αργήσει να γίνει, όμως οι ανυπόμονοι έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο… γιο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ!
 
Χάρη στα διαθέσιμα τεχνολογικά μέσα, ο Charanjeet Kondal, ο ιδρυτής της ιστοσελίδας 'Morph Thing', δημιούργησε ήδη μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννησή του την εικόνα του νεογέννητου διαδόχου με βάση τα χαρακτηριστικά του Γουίλιαμ και της Κέιτ.
 
Κλείσιμο
Ο Charanjeet από το Μπερμινχαμ δήλωσε ότι το πρόγραμμά του χρησιμοποιεί τα πιο χαρακτηριστικά… χαρακτηριστικά του προσώπου καθενός από τους δύο γονείς, τα ενώνει και έτσι γίνεται μια πρώτη πρόβλεψη της εμφάνισης του παιδιού τους.
 
Προσέθεσε, μάλιστα, ότι ανυπομονεί «να δω αν η πρόβλεψη που έκανα μέσα από το πρόγραμμά μου θα βγει σωστή» τώρα μένουν λίγες ώρες μέχρι να παρουσιαστεί ο γιος της Κέιτ στο βρετανικό λαό.
 
Όμως, ο Charanjeet δεν είναι ο πρώτος που μπήκε στη διαδικασία «σχεδιασμού» του βασιλικού μωρού. Η σύμβουλος γενετικής Suretha Erasamus και ο γραφίστας Theuns Kruger έκαναν τη δική τους προσπάθεια να αποδώσουν την εμφάνιση του μωρού με το πέρας του χρόνου.
 
Στο μεταξύ, και ο Joe Mullins, ένας καλλιτέχνης, δημιούργησε τις δικές του εικόνες σχετικά με το πώς θα είναι ο διάδοχος που έχει προκαλέσει ντελήριο σε όλη τη Βρετανία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης