Ο Πούτιν χαϊδεύει δελφίνια και θαλάσσιους ελέφαντες λίγο πριν τη G20

Οι φωτογραφίες στο ενυδρείο του Βλαδιβοστόκ αποδεικνύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν είναι άκαμπτος, έχει ευαισθησίες...τουλάχιστον με τα ζώα


Στενό... μαρκάρισμα ετοιμάζεται να δεχτεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν από τους ηγέτες της G20 που θα μεταβούν την Πέμπτη στη Ρωσία για τη σύνοδο ζητώντας του να δώσει την συγκατάθεσή του στην εκδίωξη του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ Αλ Ασαντ, την ίδια ώρα όμως βρίσκει χρόνο να επισκεφθεί ενυδρείο και να χαιδέψει μπροστά στις κάμερες δελφίνια και θαλάσσιους ελέφαντες. 



Μετά τον ευμεγέθη λούτσο που ισχυρίζεται ότι έπιασε στα παγωμένα νερά της Σιβηρίας, το καλοκαίρι, τώρα ο Ρώσος πρόεδρος εθεάθη σε ενυδρείο στο Βλαδιβοστόκ και μπροστά στο φακό απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι φιλόζωος.



Κατά την επίσκεψή του στο ενυδρείο Russky Island στο Βλαδιβοστόκ , ο Ρώσος πρόεδρος παρακολούθησε επιδείξεις δελφινιών και θαλάσσιων ελεφάντων καθώς επίσης ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του νέου κτιρίου.

Δεν δίστασε μάλιστα να φωτογραφηθεί με τα θαλάσσια ζώα και να δώσει το... χέρι του σε θαλάσσιο ελέφαντα.   
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει ποζάρει στο παρελθόν με διάφορη είδη του ζωικού βασιλείου όπως τίγρη, λεοπάρδαλη και αρκούδα. Αυτή τη φορά και λίγα 24ωρα πριν την G20, ο οικοδεσπότης της συνόδου , προτίμησε τους θαλάσσιους ελέφαντες και τα δελφίνια.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr