Ρωσία: Έσβησε ξανά η Ολυμπιακή φλόγα κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας
Μόνο που αυτή τη φορά ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία με την εφεδρική φλόγα
Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες έσβησε η ολυμπιακή φλόγα κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας στη Ρωσία.
Αυτή τη φορά το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο λαμπαδηδρόμος βρισκόταν στην απέναντι όχθη από αυτή που βρίσκεται το Κρεμλίνο.
Είχε προηγηθεί το περιστατικό με τη φλόγα να σβήνει στα χέρια του λαμπαδηδρόμου την ώρα που έμπαινε στο Κρεμλίνο.
Μόνο που τη Δευτέρα ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και αντί για τον αναπτήρα, επελέγη η εφεδρική φλόγα που μεταφέρεται πάντα στην πομπή που συνοδεύει τους λαμπαδηδρόμους.
Κλείσιμο
Οι θεατές πάντως ακούγονται στο βίντεο να εκφράζουν τη λύπη τους για το περιστατικό.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.