Η Vogue... θυμάται την ξανθιά «κουπ» της Κάρλα Μπρούνι

Η Vogue... θυμάται την ξανθιά «κουπ» της Κάρλα Μπρούνι

Σε ηλικία 27 ετών, η Κάρλα είχε τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της κατάξανθα, όπως πρόσταζε τότε η μόδα, και, όπως δείχνει η... επίμαχη φωτογραφία, είναι πράγματι αγνώριστη

Η Vogue... θυμάται την ξανθιά «κουπ» της Κάρλα Μπρούνι
Αγνώριστη είναι η Κάρλα Μπρούνι με ξανθιά μαλλιά. Κι όμως, δεν πρόκειται για photoshop ή για κάποια εμφάνιση της πρώην "πρώτης κυρίας" της Γαλλίας με... περούκα.

Όπως αποκαλύπτει το φωτογραφικό άλμπουμ που δημοσιεύει στο τελευταίο τεύχος του το περιοδικό ποικίλης ύλης "Vogue", η τρίτη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί είχε κάποτε ξανθιά κόμη, όταν δεν είχε ακόμα γνωρίσει τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας.   

Κλείσιμο
Σε ηλικία 27 ετών, η Κάρλα είχε τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της κατάξανθα, όπως πρόσταζε τότε η μόδα, και, όπως δείχνει η... επίμαχη φωτογραφία, είναι πράγματι αγνώριστη.  

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", το περιοδικό "Vogue" παραθέτει στο τελευταίο τεύχος του ένα φωτογραφικό αφιέρωμα, στο οποίο υμνεί τις "μούσες" της μόδας που έχουν κατά καιρούς γίνει εξώφυλλο. H Κάρλα δεν μπορούσε να απουσιάζει...

Πάντως, η 45χρονη σήμερα Κάρλα δεν θυμίζει σε τίποτα την 27χρονη ξανθιά μοντέλα. Εκτός από το χρώμα των μαλλιών της, οι αλλαγές είναι ιδιαίτερα αισθητές στο πρόσωπό της, όπου, εκτός από το χρόνο, έχει περάσει και το... νυστέρι.   
    
Στις σελίδες του Vogue, εκτός από την Κάρλα Μπρούνι, υπάρχουν φωτογραφίες έγχρωμες και ασπρόμαυρες διάσημων μοντέλων που επιδεινύουν τα κάλλη τους, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Λίντα Εβανγκελίστα και η Βραζιλιάνα Ζιζέλ.
 
Στο αφιέρωμα του τεύχους, υπό τον τίτλο: "Τα πρόσωπα της μόδας", η Κάρλα είναι αυτή που κλέβει την παράσταση, ποζάροντας μ' ένα λευκό μίνι φόρεμα, που αναδεικνύει τους καλλίγραμμους μηρούς της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης