Γαλλία: Οι Κινέζες πόρνες ελπίζουν να γνωρίσουν ένα Γάλλο!

Γαλλία: Οι Κινέζες πόρνες ελπίζουν να γνωρίσουν ένα Γάλλο!

Δήλωσαν ότι οδηγήθηκαν στην πορνεία αφού δουλεύοντας για Κινέζους εργοδότες πληρώνονταν ελάχιστα και συχνά υποσιτίζονταν- Επιθυμούν να βρουν μια νόμιμη δουλειά- Δεν ανήκουν σε κάποια μαφία

Γαλλία: Οι Κινέζες πόρνες ελπίζουν να γνωρίσουν ένα Γάλλο!
Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν τώρα οι Κινέζες ιερόδουλες στη Γαλλία μετά την ψήφιση του νόμου την περασμένη Τετάρτη στο Γαλλικό κοινοβούλιο που ποινικοποιεί την πορνεία. Η πλειοψηφία των εν λόγω ιερόδουλων είναι συγκεντρωμένες σε Ανατολικό προάστιο του Παρισιού και σύμφωνα με τον  κοινωνιολόγο και διδακτορικό φοιτητή Φλωράνς Λεβί, που εκπόνησε μελέτη αναφορικά με τις Κινέζες, διαφέρουν από τις άλλες ως προς τον τρόπο που διαχειρίζονται το χρήμα, αλλά και την σεξουαλικότητά τους

Πολλές Κινέζες που εκπορνεύονται στην Γαλλία δήλωσαν στον κοινωνιολόγο Φλωράνς Λεβί ότι στην πλειοψηφία τους προέρχονται από την Βόρεια Κίνα και άρχισαν να μεταναστεύουν στην Γαλλία αναζητώντας δουλειά. Στην συνέντευξη που έδωσαν στον Λεβί οι περισσότερες δήλωσαν ότι όταν ήρθαν στην Γαλλία δεν είχαν σκοπό να ασχοληθούν με την πορνεία, αλλά αυτές είναι οι ατυχίες της ζωής.

Κλείσιμο
Οι Κινέζες πόρνες εμφανίστηκαν στην Γαλλία στις αρχές του 2000 και μιλούσαν ελάχιστα Γαλλικά, όπως δηλώνουν μέλη από την οργάνωση "Γιατροί του Κόσμου" οι οποίοι τις πλησίασαν με σκοπό να τους δώσουν συμβουλές για το AIDS.

Πολλές από τις ιερόδουλες δήλωσαν ότι οδηγήθηκαν στην πορνεία αφού δουλεύοντας για Κινέζους εργοδότες πληρώνονταν ελάχιστα και συχνά υποσιτίζονταν. Για το αν αυτές οι γυναίκες έχουν μαστροπό ο Γάλλος επιστήμονας τονίζει ότι όσο χρονικό διάστημα εκπονούσε την έρευνά του δεν αντιλήφθηκε κάτι τέτοιο. Οι γυναίκες αυτές δηλώνει ο Λεβί επιθυμούν να βρουν μια νόμιμη δουλειά, δεν ανήκουν σε καμιά μαφία και η ελπίδα τους είναι να γνωρίσουν ένα Γάλλο !


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης