Δανή πρωθυπουργός: Δεν θα δημοσιευθεί η «selfie» φωτογραφία με τον Ομπάμα

Δανή πρωθυπουργός: Δεν θα δημοσιευθεί η «selfie» φωτογραφία με τον Ομπάμα

«Δε βγήκε καλή», φέρεται να ισχυρίστηκε η η Χέλλε Τόρνινγκ Σμιτ μετά το σάλο που ξέσπασε.

Δανή πρωθυπουργός: Δεν θα δημοσιευθεί η «selfie» φωτογραφία με τον Ομπάμα

Αφού προκάλεσε αναστάτωση ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, με την απόφασή της να τραβήξει μία «selfie» φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα, η Δανή πρωθυπουργός, Χέλλε Τόρνινγκ Σμιτ, δε θα δημοσιεύσει την επίμαχη λήψη.

Μπορεί η εικόνα της να χαμογελά στο φακό του κινητού τηλεφώνου της να ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως, η φωτογραφία που απαθανάτισε με τον Αμερικανό πρόεδρο και τον Βρετανό πρωθυπουργό, δε θα βγει από τα… άδυτα της συσκευής της.

Κλείσιμο

Όπως φέρεται να είπε στον Τύπο της χώρας της δε θα την αποκαλύψει, καθώς «δε βγήκε τόσο καλή», ενώ χαρακτήρισε «αστεία» των αντίδραση των μέσων ενημέρωσης για το γεγονός.

Ωστόσο, απέφυγε να σχολιάσει τη στάση της Μισέλ Ομπάμα, η οποία από τις λήψεις ενός φωτορεπόρτερ του γαλλικού πρακτορείου, φαίνεται να μην εκτίμησε ιδιαίτερα τη στενή επαφή του συζύγου της με τη Δανή πρωθυπουργό.

Την ίδια στιγμή, ακόμα και ο έτερος φωτογραφιζόμενος, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, αστειεύτηκε με το ζήτημα.

Την ώρα που φωτογράφος τον απαθανάτιζε μαζί με μία ομάδα ανθρώπων στην Ντάουνινγκ Στριτ, του είπε: «Αυτή δεν είναι selfie κύριε πρωθυπουργέ» και ο Κάμερον απάντησε: «Θα έμενες χωρίς δουλειά αν τραβούσαμε μόνο selfies».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης