Χοντορκόφσκι προς Pussy Riot: Μην αφήσετε το μίσος να καταλάβει την καρδιά σας

Χοντορκόφσκι προς Pussy Riot: Μην αφήσετε το μίσος να καταλάβει την καρδιά σας

Ο ρώσος πρώην δισεκατομμυριούχος θα συναντήσει μετά από δέκα χρόνια τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους 

Χοντορκόφσκι προς Pussy Riot: Μην αφήσετε το μίσος να καταλάβει την καρδιά σας
Τη σύζυγό του και τα τρια παιδιά τους θα συναντήσει σήμερα, μετά από 10 χρόνια, ο ρώσος πρώην δισεκατομμυριούχος και επικριτής του Κρεμλίνου, Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, στο Βερολίνο όπου βρίσκεται μετά την αποφυλάκισή του. 

Η σύζυγος του Χοντορκόφσκι, τα δίδυμα αγόρια του Ίλια και Γκλεμπ, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρωσία, και η κόρη του Αναστασία, που διαμένει στη Μόσχα, αναμένεται να διευθετήσουν κάποια διαδικαστικά προβλήματα σχετικά με τα έγγραφά τους ώστε να μπορέσουν να τον συναντήσουν στο Βερολίνο.

Κλείσιμο
Προηγήθηκε το περασμένο Σάββατο, η συνάντηση του Χοντορκόφσκι με τον μεγαλύτερο γιο του Πάβελ και τους γονείς του, Μαρίνα και Μπόρις.

Στο μεταξύ ο Χοντορκόφσκι κατέθεσε την Τρίτη αίτημα για να λάβει βίζα τρίμηνης ισχύος για να μεταβεί στην Ελβετία, όπου σκοπεύει να εγκατασταθεί καθώς εκεί πηγαίνουν σχολείο τα δίδυμα αγόρια του, όπως ανακοίνωσε το ελβετικό υπουργείο Εξωτερικών.

Εξάλλου ο ρώσος πρώην δισεκατομμυριούχος κάλεσε τα μέλη του ρωσικού συγκροτήματος Pussy Riot, Μαρία Αλεχίνα και η Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα, που επίσης αφέθηκαν ελεύθερες χάρη στο νόμο περί αμνηστίας, να μην καταλάβει την καρδιά τους το μίσος και η μνησικακία.

«Το βασικό τώρα είναι αναμφισβήτητα να βρείτε τη δύναμη ώστε να μην αφήσετε το μίσος και τη μνησικακία να καταλάβουν την καρδιά σας μετά από τη βαριά δοκιμασία σας στη φυλακή», ανέφερε σε μήνυμά του που δημοσιοποιήθηκε στον ιστότοπό του.

«Η απελευθέρωση των κρατούμενων καθιστά το καθεστώς λίγο πιο ανθρώπινο», καταλήγει στο μήνυμά του ο Χοντορκόφσκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης