Η Ζουλί Γκαγέ (του Ολάντ) έχει δικό της... πύργο!

Η Ζουλί Γκαγέ (του Ολάντ) έχει δικό της... πύργο!

Οι γονείς της απέκτησαν τον πύργο "Chateau de Cadreils" που χρονολογείται από το 1689 - Δεν αποκλείεται ο Ολάντ να έχει επισκεφθεί τον πύργο

Η Ζουλί Γκαγέ (του Ολάντ) έχει δικό της... πύργο!
Οι γονείς της... πέτρας του σκανδάλου είναι ιδιοκτήτες ενός πύργου του 17ου αιώνα. Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", η οικογένεια της Γαλλίδας ηθοποιού - ο χειρουργός πατέρας της και η αντικέρ μητέρα της- διαθέτουν από το 2005 μία εξοχική κατοικία, έναν πύργο κοντά στο χωριό Saint Martin de Goyne.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το 2005 ο Μπρις Γκαγέ και η σύζυγός του απέκτησαν τον πύργο "Chateau de Cadreils" που χρονολογείται από το 1689. Οι πρώην ιδιοκτήτες ήταν αγρότες και τον είχαν παραμελημένο. Έτσι οι γονείς της Γκαγέ δαπάνησαν αρκετά χρήματα για την αναπαλαίωσή του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης Berrac, Ζαν Πολ Λαμπάν, «ο κύριος και η κυρία Γκαγέ είναι δύο ευγενικοί, πράοι και ήρεμοι άνθρωποι. Δεν θέλω να τους κολακεύσω αλλά πρόκειται για δύο αξιοθαύμαστους ανθρώπους».

Το περιοδικό επισημαίνει ακόμα ότι, ο πατέρας της Γκαγέ, Μπρις Γκαγέ και αυτός γιος γιατρού, είναι χειρουργός με διεθνή αναγνώριση κι ότι δεν αποκλείεται ο Ολάντ να έχει επισκεφθεί τον πύργο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης