Οταν η Βαλερί έκανε μόνη της διακοπές στην Ελλάδα

Με την επιστροφή της στο Παρίσι, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση της με τον Ολάντ

Μπορεί η σχέση Ολάντ- Γκαγέ να είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια ωστόσο είχε και διαλείμματα.

"Οταν η Βαλερί του προκάλεσε δυσφορία με το περίφημο "τιτίβισμα" υποστήριξης στον πολιτικό αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, κατάλαβε ότι θα έχανε μια για πάντα τον σύντροφό της. Ετσι ξεκίνησε μία "επιχείρηση γοητείας" για να τον ξανακατακτήσει. Ολάντ και Γκαγέ είχαν χωρίσει τότε για ένα μεγάλο διάστημα. Ήταν τότε στην Μπρεγκανσόν όπου το ζευγάρι απολάμβανε ερωτευμένο τις καλοκαιρινές διακοπές του. Κι αυτές οι διακοπές ήταν οι τελευταίες για το προεδρικό ζεύγος. Πέρυσι, το καλοκαίρι, η Βαλερί απολάμβανε τον ελληνικό ήλιο ολομόναχη. Με την επιστροφή της στο Παρίσι, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι.

Η συνέχεια είναι σε όλους γνωστή, γράφει το Closer. Η απομόνωση της Βαλερί και η απουσία της από το πλευρό του Ολάντ αλλά και τα μυστικά ραντεβού του Γάλλου προέδρου με την Γκαγέ. Βέβαια, η επίσημη "πρώτη κυρία" της Γαλλίας μέχρι να αποκαλυφθεί η κρυφή σχέση του συντρόφου της, πίστευε ότι παρέμεναν ακόμη ζευγάρι.

Κι ενώ η Βαλερί εξακολουθεί να νοσηλεύεται προσπαθώντας με χάπια να ξεπεράσει τον νευρικό κλονισμό , η Ζουλί Γκαγέ έδωσε σημάδια ζωής, μετά από μία εβδομάδα περίπου, σπεύδοντας χτες να διαψεύσει στο γαλλικό δίκτυο "Europe 1" ότι είναι έγκυος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr