Τετ-α-τετ Ολάντ με Βαλερί με αίτημα μια κοινή ανακοίνωση χωρισμού

Τετ-α-τετ Ολάντ με Βαλερί με αίτημα μια κοινή ανακοίνωση χωρισμού

Την επισκέφθηκε σήμερα στο νοσοκομείο  - Ο Ολάντ είχε γνωριστεί και με τους γονείς της  Ζουλί Γκαγέ - Και δεύτερο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία φιλοξενούσε το ζεύγος που φοβόταν τον... πολυλογά θυρωρό

Τετ-α-τετ Ολάντ με Βαλερί με αίτημα μια κοινή ανακοίνωση χωρισμού
Στο πλευρό της απατημένης συντρόφου του και επίσημης -προς το παρόν- «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.  

Σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο των Ηλυσίων αναφέρει ότι ο Σοσιαλιστής πρόεδρος επισκέφθηκε τη Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που πρώτο μετέδωσε το «France Inter». 

Κλείσιμο
To περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Το μόνο βέβαιο είναι πως, ήταν η πρώτη επίσκεψη του Ολάντ στο νοσοκομείο όπου παραμένει η Βαλερί προκειμένου να ξεπεράσει το νευρικό κλονισμό από την ταπείνωση και τον εξευτελισμό που υπέστη από την αποκάλυψη της «ανάρμοστης σχέσης» του ένοικου των Ηλυσίων και της Γαλλίδας ηθοποιού, Ζουλί Γκαγέ.  

Της ανακοίνωσε την απόφασή του για το ποια από τις δύο προτιμά να έχει δίπλα του ως «πρώτη κυρία» της Γαλλίας;

Πολλά γαλλικά περιοδικά, πάντως, προεξοφλούν το χωρισμό του ζευγαριού, τα περισσότερα όμως γράφουν πως η Βαλερί δε θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια: Η απατημένη σύντροφος ετοιμάζει την εκδίκησή της...

Παρότι, πάντως, δεν είναι γνωστό αν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο, ο Ολάντ είπε επισήμως το «adieu» στην Τριερβελέρ, γαλλικό περιοδικό υποστηρίζει ότι ο Γάλλος πρόεδρος λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, της ζήτησε να υπογράψει κοινό δελτίο Τύπου όπου θα ανακοίνωναν τον χωρισμό τους.




Παράλληλα, άνθρωποι του περιβάλλοντος της Τριερβελέρ διαψεύδουν τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας, υποστηρίζοντας ότι η (πρώην;) επίσημη αγαπημένη του Γάλλου προέδρου «πήρε απλώς ένα χάπι παραπάνω, αλλά δεν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει».

Και δεύτερο διαμέρισμα - φωλιά

Την ίδια ώρα, προκύπτει και δεύτερη ερωτική φωλιά για το ζεύγος Φρανσουά – Ζουλί, η οποία βρίσκεται και αυτή πολύ κοντά στο προεδρικό Μέγαρο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Closer», μία εβδομάδα μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του κρανοφόρου Γάλλου προέδρου κάτω από το διαμέρισμα στη rue du Cirque, υπάρχει και δεύτερο appartement στο οποίο έβρισκαν στέγη οι δύο ερωτευμένοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού, κινδύνευσαν να αποκαλυφθούν εξαιτίας του… πολυλογά θυρωρού.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό υποστηρίζει ότι ο Ολάντ έχει ήδη γνωρίσει τα «πεθερικά» του, σε μία από τις εξορμήσεις του στο κάστρο της οικογένειας της Ζουλί.

Στο μεταξύ, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης όχι μόνο βρήκαν ευκαιρία να ασχοληθούν εντατικά με τις ερωτικές περιπέτειες του Γάλλου προέδρου, αλλά τον χαρακτηρίζουν και «serial lover», καθώς εγκαταλείπει τη μία γυναίκα μετά την άλλη.

Όλα αυτά την ώρα, που στο Ελιζέ, αρχίζουν να γίνονται εμφανή τα σημάδια νευρικότητας. Όπως αναφέρει το Europe 1, η πολύπλοκη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη δουλειά του προσωπικού.

«Εδώ κανείς δε μιλάει για αυτό, αλλά όλοι το σκέφτονται», αποκάλυψε ένας συνεργάτης του προέδρου, διατηρώντας την ανωνυμία του.

«Πρέπει ο πρόεδρος να αποφασίσει άμεσα», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας ότι ο Ολάντ υποσχέθηκε ότι θα δώσει μία σαφή απάντηση για το ποια θα είναι η première dame, λίγο πριν πραγματοποιήσει την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης